Torsdag och en helt vanlig vardag igen

Torsdagen är här och nu börjar de vanliga veckorna igen, eller ja vi börjar ju med en kort vecka men ändå.

Jag står inför valet och kvalet när det kommer till att göra en ändring i min hormon behandling jag har inte velat göra den nu under julledigheten då man inte vet hur jag kommer att må.

Jag har väll känt att jag vet vad jag har men inte vad jag får vid ändringen måendet kan ju både bli bättre men också sämre och då har jag inte velat chansa.

Och varje gång jag mår sämre så är det en påfrestning som jag egentligen inte orkar ta men nu måste jag och jag får väll hålla tummarna för att det går vägen.

Dagen är ännu väldigt oplanerad jag måste fortfarande ta det lugnt men som alltid så finns det ju vissa måsten som måste fixas och jag måste eventuellt hjälpa min make med lite tester inför ett besök om några veckor.

Jag önskar så att jag ibland skulle kunna orka hjälpa till ännu mer men jag kämpar och gör mitt bästa.

Det ska visst snöa idag på eftermiddagen och jag skulle tycka det vore jätte mysigt om det kommer mycket.

Men det ska ju faktiskt bli lite snöfall i några dagar framöver vilket jag ser fram emot då blir det ju lite ljusare och fint ute.

Ja jösses jag satt igår kväll och läste om galenskaperna i USA det är ju knappt så man tror sina ögon.

Har ni föjt det och vad tycker ni?

Nej nu så måste jag fixa lite här hemma och sen så hoppas jag att denna hemska smärta som jag har i kroppen kan mildras lite det är så tråkigt då den sållar min energi.

Jag önskar er en fin torsdag.

Stor Kram ⭐️

Gillar