Torsdag förmiddag, helgplaner och tomtar

God förmiddag fina ni hoppas att ni har fått sova gott inatt och att ni känner er utvilade.

Jag är mer lik en zoombie just nu min östrogen brist har gjort att jag lider av en massiv trötthet och det tar ju tyvärr ett tag att få upp mina värden och jag är bara inne på dag tre av min behandling och sen kommer jag ju eventuellt behöva höja min dos ytligare sen så detta tar ju ett tag att få ordning på.

Men det är bara att gilla läget och kämpa på.

Jag satt förrut och reflekterade över att helgen snart står runt hörnet igen och att det redan ni på söndag är andra advent det går undan. Har ni några helgplaner?

Vi har nog mer som mål att ta dagarna som dom kommer, ta hand om varandra och bara vara samt jag är helt säker på att vi kommer att titta på några julfilmer.

Vi var bra sugna i går att ta fram några tomtar men sen tänkte vi att vi håller på det ett tag till så dom får snällt ligga kvar i sida kartonger ett tag till och vila.

Dom har ju faktiskt inte ett sådant betungande jobb i mitt hus för nästan hela året ligger de ju bara och sover och sen så ska dom bara stå framme några veckor och se fina ut innan det är dags att sova igen *ler*

Men det är roligt med tomtar.

Förr hade jag tomtar både högt och lågt i huset men idag så har orken och sjukdomen tagit över och får den bestämma så blir det bara några stora som jag tar fram och sen får resten ligga kvar i sina kartonger för hur det än är så ska ju allt packas ner sen igen och då finns inte den orken hos mig.

Och jag nöjer mig gott med bara några stycken. För det finns så mycket andra saker som gör att det blir jul.

Har ni många tomtar som ni tar fram?

Nu så ska jag starta upp min dag men jag önskar er en fin torsdag, var rädda om er .

Och så skickar jag en stor bamse kram till er ❤️

Gillar

Kommentarer

Evaeliasson
Evaeliasson,

Några tomtar har fått kommit fram men fler ska det bli 😉 Hoppas du har en fin dag, kram till dig ❤️

nouw.com/evaeliasson
Passionbagareokock
Passionbagareokock,

Jag väckte tomtarna i tisdags, tog sin lilla tid dels pga att det är en stor tomte familj och dessutom var dom riktigt sömniga iår 🙈😍

nouw.com/passionbagareokock