Tisdagen blev lugn men med lite julstök i köket

Min tisdag började med att jag vaknade lite senare än vad jag hade tänkt förmodligen för att jag sovit alldeles för lite men det var bara att dra på sig morgonrocken och gå upp.

Smärtan är lite tuffare idag än i vanliga fall men det är inget som jag är snopen över för jag får alltid betala för det jag har gjort. Under dagens gång så har även smärtan ökat.

Pga den rådande blixt halkan idag så valde jag att hoppa över dagens promenad jag ville varken riskera att ramla och bryta mig eller att samtidigt slå i bröstkorgen där dom har opererat mig för det räcker med att jag har ont över området ändå.

Så min dag har varit väldigt lugn och med mycket vila för idag var jag väldigt trött pga att jag gjorde så mycket igår.

Jag har mest legat i soffan med en mjuk filt över mig och läst jultidningar, fått inspiration, julstämning och en ännu större längtan efter att pynta mer.

Lantliv är en av mina absoluta favorit tidningar och jag älskar alla dessa fina reportage och bilder som är och man får verkligen en härlig inblick i olika familjers hem och hur dom har pyntat till jul.

Man blir både inspirerad av deras fina hus och renoveringar samt den fina och ombonade pyntningen som dom gjort och man kan verkligen få både inspiration och nya ideer.

Jag läste så länge tills mina ögon kändes som bly och då vilade jag en stund.

Ifrån köket så doftar julens hemmagjorda köttbullar och dom ska sen ska läggas i frysen inför den stora dagen.

Så nu är vi ändå på gång med lite jul stök här i huset.

Ikväll så blir det lite tv innan det är dags att sova. Så mer spännande än så här har inte min dag varit men jag fick ändå en väldigt välbehövlig vila vilket var bra.

Jag önskar er en fin kväll ❤️

Kram

Gillar