Tisdag och min dag

God förmiddag fina ni.

Min dag har varit igång ett tag redan och ute är det en mulen och lite trist dag, jag saknar solen för visst kände man sig mycket piggare då. Nu har det varit ganska mörkt inne i några dagar igen:

Jag har haft en liten orolig natt men jag har ändå lyckats att skrapa ihop några timmars sömn men inte lika bra som jag blivit bortskämd med nu ett tag.

Vi började även igår att se på en svensk serie på viaplay Älska mig, den var i sex avsnitt och den var riktigt bra och den fick mig verkligen att tänka efter.

Tankar på att leva rätt och på det sätt man vill, den fick mig även att tänka på hur livet skulle vara och hur man skulle orka att leva vidare om man miste sin livspartner, den fick mig att inse att man alltid ska våga satsa fullt ut även om man är lite rädd för det.

Jag gillar när serier eller filmer lämnar mig berörd och när dom sätter igång tankeverksamheten jag tror att det kan vara nyttigt att få tänka till ibland och bli påmind om allt detta.

Har ni sett den? Annars så kan jag rekommendera er den.

Min dag idag på eftermiddagen blir lugn och jag behöver ännu min återhämtning så det är bara bra.

Kanske om vi har tur så kommer grejorna som är beställda till bilen och om den då blir lagad idag så lär det väll bli en tur med den senare för att se om allt funkar och att det inte är något mer som är fel på den.

Så ungefär så ser min dag ut idag.

Nu till veckans bloggutmaning.

Bloggutmaningen är startad av https://www.saramadeleine.se


Radio är något som jag.....


Jag minns förr medans man bodde hemma och man kom upp för att äta frukost på förmiddagen så kunde mamma spela både svensktoppen och så fanns det väll något program som hette ring så spelar vi och melodikrysset.

Jag har alltid lyssnat mer eller mindre på radio och förr när jag var yngre så lyssnade jag på mycket musikprogram över radion. Som Tracks med Kaj Kindvall kommer ni ihåg det? Dom låtarna som spelades där spelade jag oftast in på kasettband och kunde sen lyssna på dom om och om igen.

Idag är det tyvärr inte så ofta som det blir av att lyssna på radioprogram och om jag lyssnar på radion så blir det mest när jag sitter i bilen påväg någonstans.

P3 kan då ibland stå på men annars i det stora hela så lyssnar jag nog mest på musik över radion.

Alla dessa kanaler som spelar musik nonstop det gillar jag.

Kram och ha en fin tisdag 💕

Gillar