Tisdag och ett foto på min älskade brorsdotter

Idag så kom denna söta bild upp i mitt flöde på facebook det är min underbara brorsdotter.

Alltså hur gullig är hon inte på bilden knappt två år gammal och så otroligt söt. Tänk att denna lilla tjej redan har blivit så stor och i år fyller hon hela tio år.

Jag kommer ihåg när hon skulle komma till världen vi gick alla och väntade med spänning men hon gjorde sig ingen brådska. Maken och jag samt min lilla syster var på semester i Kalmar och jag hörde av mig varje dag till min bror för att kolla läget om något var på gång men allt var lugnt.

Vi hann även hem ifrån semester innan hon den femtonde augusti kom till världen.

Hon är verkligen världens finaste och helt underbar jag är stolt att få vara din faster 💕

Idag så tittar faktiskt solen fram igen och det är lite varmare i luften eller varmare och varmare men utifrån det väderomslag som vi har fått just nu så är det varmt om det är nästan sexton grader ute vart tog sommar värmen vägen?

Jag skulle ha tagit det väldigt lugnt igår men det slutade med att jag gav mina orkideer lite kärlek och sen städade jag hela huset men med hjälp av maken.

Finns det något härligare än ett såpa doftande hem.

Idag däremot så är hela dagen oplanerad jag ska se till att komma ut en sväng och gå en promenad i naturen det gör alltid gott. Alltid blir det något som man börjar med det spelar ingen roll om jag har bestämt mig för att bara ta det lugnt så nog hittar man på något projekt att starta upp ändå.

Min kropp mår inte alls bra av detta väderomslag som vi fått och det kallare vädret gör att mina muskler och leder smärta ännu mer och tyvärr så påverkar det min ork det blir som en ond cirkel.

Stockholms resan börjar snart att närma sig det är bara två veckor kvar och det säger lite om hur fort tiden verkligen går eftersom det skulle vara hela elva veckor kvar när jag bokade tiden och nu är jag snart där.

Det gäller att vila och försöka att spara på energin så jag orkar resan.

Kanske så borde jag ta tag i det där läsandet igen jag har böcker liggandes som jag borde ha läst för länge sen men som inte har blivit av än. Tidningar läser jag mycket men vet inte varför jag är så dålig på att läsa böcker. Men när jag väl har börjat med en bok så brukar jag fastna och sen läser jag ut dom på någon dag, jag får helt enkelt skärpa till mig där.

Det är ju ändå en härlig avkoppling att läsa böcker och att bara få försvinna in i en annan värld för en stund.

Nej kanske så skulle jag ta tag i dagen nu och få lite gjort.

Hoppas att ni får en fin tisdag kram på er 💕

Gillar