Tisdag och endast två dygn kvar till julafton

Jag välkomnar min tisdag trots min försämring i kroppen med smärta som jag har just nu.

Men idag så ska endast ett par maskiner tvätt tvättas upp och hängas annars så har jag hel ledigt vilket jag verkligen behöver just nu.

Min kropp skriker efter vila nu och det ska den få. Och jag känner nog att jag är tillbaka igen ifrån dippen som jag kände igår kväll när det var som värst och jag tror även att dom positivare tankarna är det likaså.

Av ren utmattning så sov jag ändå rättså skapligt inatt men det blev inte så många timmar pga smärta. Men dom timmar jag väl fick var ändå värt guld och som ni vet så älskar jag känslan att krypa ner i en renbäddad vilket jag hade turen att få göra.

Vet inte vad det är men jag älskar det.

Maken fick åka iväg akut till tandläkaren idag så himla typiskt och mitt i corona pandemin inte det bästa men vad gör man måste man så har man ju inget val.

Han hade samma otur inför förra julen men jag hoppas att det ska gå bra och att det inte är något stort.

Tänk tandläkare det vänjer man sig aldrig vid jag gillar absolut inte dom besöken och jag brukar känna mig ganska spänd inför dom. Jag skulle ha varit för en undersökning i våras men i samråd med tandläkaren och min läkare så tyckte dom jag skulle vänta pga pandemin och att jag är i riskzonen.

Så idag fick jag lite egen tid som man idag kallar det ett tag *ler* så jag kanske skulle slå mig ner i soffan och läsa några av mina fina jultidningar jag har lite sparat som jag inte har hunnit läsa än.

Hoppas att jag snart ska må lite bättre, hur är det med er mår ni bra ?

Jag önskar er en fin tisdag.

Stor Kram Kristina

❤️

Gillar

Kommentarer

Soffiaz_85
Soffiaz_85,
MinResaTumörMittLiv
MinResaTumörMittLiv,