Tisdag förmiddag med en dålig känsla i kroppen

God förmiddag, idag är det en sådan där dag när jag vaknade med en dålig känsla i kroppen men vet inte alls vad den beror på.

Jag hoppas att den kommer att försvinna under dagen.

Förkylningen hänger sig envist kvar och luftvägarna är täppta så tråkigt och det blir ju inte bättre av att allergin samtidigt också är jobbig nu.

Det får bli lite vila i några dagar pch sen får jag se om det vänder. Jag längtar till nästa vecka då det äntligen ser ut som att det kommer att bli lite varmare väder igen så skönt och även nätterna blir varmare.

Vilket behövs om det till slut ska kunna bli några sommar blommor i trädgården.

Jag har skummat igenom tidningarna på nätet nu på morgone men tycker inte att det just nu är så mycket positiva nyheter. Och den där presidenten i USA hur kan han ens ha fått bli president herregud säger jag bara man möts ständigt av alla hans nya galenskaper som hela tiden kommer ur hans mun.

Jag har funderar på att ta en liten promenad sen men får se vad min ork räcker till. Och med tanke på förkylningen som jag känner av så kommer jag att hålla mig långt ifrån människor eftersom man idag aldrig kan veta med smittor.

Jag är extremt noga med att inte göra några chansningar.

Jag önskar er en fin tisdag och var rädda om er 🌻

Gillar