Tisdag

Idag så var det inte varmt varken ute eller inne när jag vaknade och för min muskelsjukdom är inte detta växlande väder mellan varmt och kallt alls bra.

Trots att jag satt i soffan under dubbla filtar och med tofflor på så var jag kall. Ska man behöva ha tofflor i juli??? Men vad gör man inte när man fryser om fötterna.

Jag lyxa till det med lite frukost framför tv:n när ändå molnen var mörka på himlen och snart nog så vräkte regnet ner.

Men jag slutade dock inte att frysa så jag fick ta en riktigt varm dusch för att tina upp. Det värsta är att kylan åter igen gör att mina muskler smärtar och det känns inget kul.

Jag har också fått denna förlamande trötthet igen och jag är så himla less på den nu.

Men hur det än är så fixade jag ihop en fläskytterfile gryta till mat idag så nu står den där på spisen och puttrar. Hoppas att det blir gott också.

Jag gillar det där med att bara fixa ihop lite god mat utan recept då är det som allra bäst och bara ha i och smaksätta med det man själv vill ha.

Vissa dagar klarar jag inte alls av matlagningen när det smärtar för mycket eller dom dagarna när inte händerna alls vill lyda och jag tappar allt det är frustrerande att inte bara få göra det man vill eller orka.

Men jag njuter av dom stunder när det fungerar.Både matlagning och bakning är himla kul tycker jag.

Kanske har jag ärvt det från min farmor som lika gärna hade kunnat arbeta som kock istället för kassörska för hennes mat har alltid varit toppen god.

Makens infusion som han skulle ha fått imorgon blev inställd då han ännu är förkyld och då är det verkligen inte bra att få något som ska direkt ut i blodbanan. Jag ska dock på provtagningen som planerat.

Det ska ju äntligen bli lite varmare väder så nu håller jag tummarna för att prognosen är rätt. Det vore härligt att få besöka några sommar pärlor och åka på utflykt.

Hur det än är så är det ju skönare när solen tittar fram fast i år är det nästan bara att åka och chansa som gäller jag tror bestämt att paraplyer säljer bra i år.

Vi började igår att kolla serien The handmaid’s tale säsong 3 på HBO vi har ju sett dom andra två säsongerna och denna verkar också bli väldigt spännande och bra.

Man sitter som fastklistrad framför serien och det är svårt att sluta titta det är verkligen en serie som skulle vara väldigt lätt att bara sitta och streck se.

Egentligen så är det ju en fasansfull handling kanske är det just det som trollbinder jag vet inte. Det är många gånger som man sitter där och det knyter sig i magen så kände jag dom andra avsnitten med.

Men har ni inte sett den gör det.

Annars så blir det en lugn tisdags kväll för oss och kanske så blir det att se lite på tv ikväll och sen pyssla om kissen lite.

Sen så ska jag se till att komma i säng tidigt ikväll och vila upp mig ordentligt.

Hoppas att ni med har en bra tisdag och att ni får en fin tisdagskväll 💕

Kram / K

Gillar