Sveriges Nationaldag, och när det saknades en lavendel i trädgården

Ni vet när man bara ska ha en skön dag i trädgården med vila och återhämtning.

Du hinner precis att sätta dig tillrätta sen börjar hjärnkontoret att snurra.

Kanske borde vi ha en sådan eller varför inte en sån växt i trädgården, och sen är det kört. Tanken går inte att släppa och precis det hände igår.

Så istället för att sitta och njuta i skuggan så satte jag mig i en ganska varm bil och tog mig till trädgården. Visst en salvia skulle jag ha en ny för en dog för mig i vintras.

Men det blev en extra blomma också en lavendel, jag har otroligt svårt för lavendel lukten men gillar däremot blommorna dom är jätte fina.

Så den skall få pryda mitt land där jag har en perfekt plats över.

Sen är det ju så att mitt emot trädgården så finns det ett cafe och maken är ju alltid sugen på en kopp kaffe så där hamnade vi efter att vi hade handlat klart på en liten fika.

Vi hittade en plats i skuggan och det svalkade faktiskt riktigt skön. Dock var bilen varm sen när vi skulle hem men jag har inget emot att åka den lite mindre vägen hem med neddragna fönster och låta vinden fläkta i håret.

Det ger en härlig sommar känsla.

Idag så är det nationaldagen maken och jag brukar dock inte fira den på något speciellt sätt, ibland har vi åkt in till stan och kollat på firandet där.

Men vi har inte riktigt kommit så långt i planeringen av dagen än maken tog sig en riktigt lång sovmorgon och sover än så jag tassar runt här i hemmet för att inte väcka honom.

Så vi får se vad det blir men förmodligen så stannar vi hemma och njuter av det underbara vädret.

Min dag har inte startat så som jag hade önskat mig och jag känner att jag är väldigt trött och har ont så det känns lite tung just nu, det var lite som att luften gick ur mig igår kväll.

Så en hemmadag blir nog bra, termometern visar redan att det kommer att bli en riktigt varm dag så lite läsning i skuggan kan bli alldeles lagom idag.

På torsdag så är det dags för mitt läkarbesök i Stockholm och jag har en viss oro för hur långt min ork ska räcka. Jag har verkligen tänkt på vad jag gör den senaste tiden och jag har vilat mycket men det hjälper inte något jag är precis lika trött och slut ändå.

Jag vet att denna resa kommer att ta mycket på min ork och förmodligen så får jag betala i flera dagar efter besöket men jag måste ju ta mig iväg på min inbokade tid och förhoppningsvis få rätt hjälp.

Tänk om den hjälpen kunde vända min ork lite det vore som att vinna högsta vinsten för mig.

Jag skall göra en god sallad sen med dressing och lite vitlöksbröd till mat, det är lite lagom att äta nu i värmen och vissa dagar kan man ju faktiskt vara lite nyttigare.

Jag önskar alla en fin nationaldag, jag har en enda önskan för dagen och det är att vi alla skall behandlas lika oavsett ursprung och att vi alla skall kunna känna oss välkomna i vårt fina land.

Tyvärr vet jag att det är en tanke som inte alla idag delar men det är i varje fall min önskan och förhoppning.

Så ha nu en underbar nationaldag i sommarvärmen och ett stort Grattis till oss 🇸🇪

Gillar

Kommentarer

Ingajohansson
Ingajohansson,
🇸🇪Grattis till oss 🇸🇪
nouw.com/ingajohansson
MinResaTumörMittLiv
MinResaTumörMittLiv,
💗🇸🇪🦋🐞💗
nouw.com/minresatumörmittliv
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Jag delar din tanke till 100% Vi älskar och värnar om vårt underbar Sverige 🇸🇪
nouw.com/stenhagenbettan
MinResaTumörMittLiv
MinResaTumörMittLiv,
Tack fina 💗Hoppas att du får en fin dag 🇸🇪 Kram 💗
nouw.com/minresatumörmittliv
Jenniesh
Jenniesh,
Helt magisk dag😨🥰
nouw.com/jenniesh
MinResaTumörMittLiv
MinResaTumörMittLiv,
Håller med dig och man vill inte gå in och lägga sig det är så skönt ute 🌸🦋
nouw.com/minresatumörmittliv