Styrka är något som jag... Blogg utmaning dag 26

Dagens blogg utmaning av @orsakullan, https://www.saramadeleine.se

Dagens blogg utmaning ” Styrka är något som jag......

När det kommer till styrka så har jag ett starkt psyke men jag önskar också många gånger att jag hade en kroppslig styrka eller att jag i varje fall kunde träna upp min fysisk styrka utan en massa begränsningar.

Jag skulle vilja att min kropp och att min sjukdom inte fungerade så som den gör idag och att jag tyvärr pga sjukdomen får en begränsad förmåga att kunna träna.

Jag skulle önska att jag kunde träna min kropp precis så som jag själv vill. Och att min kropp skulle få kännas stark. Jag skulle vilja kunna springa ett lång lopp, cykla flera mil. simma en lång sträcka eller att ta en skön och lång promenad i någon mil.

Men nu så ser inte mitt liv ut på det sättet, mina maskätna muskler och onda leder klarar inte så stora belastningar för då blir dom ännu sjukare.Detta bekräftade en duktig läkare för något år sedan för mig.

Men jag kan ju alltid få fortsätta att drömma om att någon gång få träna upp min fysiska styrka igen på ett sådant sätt som jag vill. Att läkarna kommer att ha kommit så långt så dom har hittat ett botemedel som gör mig bättre.

För övrigt så tycker jag att några bra styrkor att ha är att kunna stå för saker, vara rak och ärlig och att våga visa sina känslor inför andra det är en bra styrka. För det krävs både mod och styrka för att göra det.

Och det viktigaste av allt är att det kommer förmodligen alltid att finnas människor som kommer att se dina styrkor som du har och som då kommer att vilja försöka att sätta sig på dig. 

Kanske vill dom trycka ner dig och få dig att börja tvivla på dina egna styrkor och få dig osäker.

För det finns ju inget som sticker så mycket i ögonen på vissa människor så  som personer med starka styrkor.

Låt dom inte lyckas med det.

Kram 💕


Gillar