Söndagskväll och mörkret har sänkt sig

God kväll, om jag skulle summera helgen med ett ord så blir det Härlig!

Jag har haft lite för lite sömn i vanlig ordning och smärtan är inte kul av det kallare vädret och det känns i varenda muskel, led och bindväv i kroppen.

Kylan är alltid jobbig men ännu tuffare så här i början när jag har varit van vid sommarvärmen det blir för stor omställning.

Men bara att bita ihop och kämpa.

Idag så har jag bara gjort några få sysslor annars så har jag vilat och kollat på serier och återhämtat mig. Jag älskar att det blev mycket återhämtning denna helg för det behövde jag verkligen.

Nu sitter jag här och för tillfället så fryser jag lite mindre av varm duschen som jag nyss tog och nu så tänker jag bara tassa runt här i morgonrock och tofflar fast inte klockan är mer än halv åtta. Det är lite lyxigt på något sätt.

Jag hoppas hitta något bra på tv ikväll jag börjar att sakna en riktigt bra film. Ni vet en sådan där film som man bara sitter som fastklistrad framför och inte kan sluta att titta på.

Inte så lätt att hitta en även om det finns många bra filmer. Har ni tips får ni gärna komma med det.

Överallt så brinner ljus och det är så mysigt nu när mörkret har kommit.

Men jag är väldigt trött ikväll så får se hur länge jag orkar att hålla mig vaken. Passerade nyss sovrummet på vägen in i vardagsrummet och jag måste ju säga att det såg lite lockande ut att krypa ner där men inte riktigt än dock.

Men jag känner mig väldigt nöjd, avslappnad och tacksam över helgen som varit.

En härlig känsla att starta upp den kommande veckan med.

Ha en fin kväll 💕


Kram K

Gillar