Söndagen börjar att gå mitt sitt slut

Hej alla där ute, snart är söndagen över för denna helg. Jag kan inte säga att det har hänt så mycket idag eller jo lite faktiskt.

Min mor kom över och bjöd på plommonkaka så vi fikade ute på altanen. Jag önskar att jag hade kunnat ta en bit till för den var riktigt god men tyvärr så satte mitt illamående stopp för det.

Jag har ju fått vissa insättnings biverkningar av min hormon medicin och det har varit några tuffa dagar.

Men jag vill inte ge upp dosen än då jag vet att biverkningarna kan ge sig efter ett tag.

Så jag kämpar på ett tag till.

Jag har också gjort lite listor på saker som måste med på vår semestern. Visst det är ingen panik om inte allt lyckas komma med för det finns ju affärer.

Men det finns ju vissa saker som är viktiga och som jag bara inte får glömma dom har jag skrivit upp.

Det är ganska varmt ute ikväll, men så otroligt fuktigt i luften det gillar inte mina leder och muskler. Ibland så är det fuktiga vädret lika illa som när det blir kallt.

Egentligen så vore det bästa för mig att flytta till ett land som har den optimala temperaturen och luften. Det är ju inte så att jag skulle bli frisk av det men jag skulle ju ändå få en viss kontinuerlig lindrig av smärtan.

Det hade varit underbart.

Jag skulle verkligen önska att forskningen kunde komma framåt och allra helst så skulle jag vilja att dom hittade ett botemedel. Men om inte det går så åtminstone en medicin som biter på smärtan.

För när inte ens morfin kan ta bort smärtan tillräckligt vad skall då göra det.

Men det är så här mitt liv ser ut nu och jag fick dessa sjukdomar vare sig jag ville det eller ej och det är bara att kämpa på. Och så här ser ju tyvärr livet ut för fler än mig.

Prince sa det så bra, ” Dearly beloved. We are gathered here today to get through this thing called life ” 

Ibland så får man njuta av livet och ibland så får man kämpa. Livet bjuder på både glada och jobbiga saker men det är väll just det som är livet..

Nu så skall jag bara slö titta lite på tv:n och sen så skall jag försöka att sova en stund och hoppas att smärtan är lite snällare mot mig inatt. 

Sov gott 🌸

Gillar