Söndagen är redan här

God förmiddag, gårdagen blev inte riktigt så lugn som jag hade hoppats på.

Då en annan läkare ringde upp mig som jobbat på samma praktik som hen som bara snabbt avslutade mig.Det blev ett bra samtal och han kunde ta över mig istället han verkade enormt kunnig på området och ingav ett stort förtroende vilket är en stor trygghet att känna.

Det är ju alltid lite otryggt att ha sin läkare på en privat praktik och framför allt när läkaren är en bra bit över 70 år.

Men då är det också en läkare med stor livserfarenhet av dessa problem. Så nu får vi se vad utgången av detta blir och det kommer om tre månader bli en besök med undersökning vilket också känns tryggt. Det är ju en riktig lyx när läkaren ringer upp och tar sig tid en lördag.

Det här med att kommit in i övergångsåldern är inte lätt och det behövs verkligen rätt läkare som är väl insatt. Och för mig har ju allt börjat tidigt.

Men nog om detta, nu så ska jag se till att söndagen blir lugn och skön och jag ska se till att vila och återhämta mig ordentligt så man kan vara redo för kommande vecka.

Jag känner mig just nu som en urvriden trasa och dom senaste dagarna har tagit enormt mycket på mig.

Lite eftermiddags te ska jag väll ha. Inte bara för att det är gott men det är också en skön stund av avkoppling för mig att dricka mitt eftermiddags te. En stund att juta av.

Vi får se om huvudet också kan hänga med för en eftermiddags film eller serie dock så har jag ingen påbörjad serie just nu så det blir väll till att leta en nu i så fall.

Nej nu så ska jag se vad jag ska hitta på och sen så vill jag passa på att önska er en fin söndag.

Stor Kram

Gillar

Kommentarer

Evaeliasson
Evaeliasson,

Hoppas allt blir bättre med denna läkaren och bara det att han ringde en lördag lät ju toppen 🙏 Vila och njut av söndagen, kram ❤️

nouw.com/evaeliasson
MinResaTumörMittLiv
MinResaTumörMittLiv,

Ja det var jätte skönt. Tack snälla hoppas du med har en fin söndag ❤️

nouw.com/minresatumörmittliv
Ingajohansson
Ingajohansson,

Läste någonstans att om övergångsåldern ska man prata med sin mamma om, där fick man förståelse och hjälp❤️

Jag gjorde aldrig det, läste det försent, det är mycket vi ska gå igenom

nouw.com/ingajohansson
MinResaTumörMittLiv
MinResaTumörMittLiv,

Många mammor vill inte erkänna sina besvär och då är det svårt 😉

nouw.com/minresatumörmittliv
StenhagenBettan
StenhagenBettan,

Övergångsåldern! Den har inte vett mig några bekymmer alls. Kan inte minnas att. In mamma eller mormor klagade över den tiden någonsin. Det ka vara lite ärftligt det där med problemen

nouw.com/stenhagenbettan
MinResaTumörMittLiv
MinResaTumörMittLiv,

Då har du haft tur ❤️

nouw.com/minresatumörmittliv