Söndag förmiddag

God förmiddag jag har lämnat en lite konstig natt bakom mig, vissa drömmar har stört min sömn och tyvärr gjort att jag sovit oroligt.

Vi lämnar nu dessa tre helt underbara juldagar bakom oss och jag känner mig väldigt nöjd, dom har innehållit precis det jag önskade. Och det har varit lyx att få umgås med maken i lugn och ro.

Nu återstår det endast fyra dagar kvar om man inte räknar med idag av detta år, och vi kommer att lämna ett konstigt år bakom oss och då syftar jag på pandemin.

Vi kan bara hoppas på att år 2021 blir ett bättre år men när det kommer till pandemin så tror jag att vi kommer att ha ett liknande år framför oss till.

Vi ska bara fortsätta att vara idag och det är skönt att veta att vi har en helt oplanerad dag framför oss igen.

Jag ska förbereda lite inför veckans online handling och lite gott ska vi väll ha hem handlat inför nyår men det blir inget märkvärdigt.

Tänkte göra fläskfile’ oscar, vi har aldrig firat så där stort och överflödigt utan lite lagom och mysigt. Ibland med släkt och vänner men nu senare år oftast själva i lugn och ro precis så som vi vill ha det.

En nyårsbingolott får det bli och så kan man ju hoppas på att vinna stort fast vilken vinst som helst skulle göra mig glad.

Igår kväll så föll det små snöflingor så fint utanför fönstret och som täckte marken och gjorde den vit och fin det tråkiga var sen att det hela övergick i regn istället.

Men det glädjer mig att se att det på väderkartan framöver kommer som det ser ut nu att bli en hel del snöbyar.

Nej om jag skulle ta och hoppa in i duschen och sen så kan min dag börja.

Jag önskar er en jätte fin söndag.

Stor bamse kram och en massa kärlek, Kram Kristina ⭐️

Gillar