Söndag en av mina favorit dagar

God förmiddag, söndagen är här och vädret är grått, mulet och det regnar.

Men idag gör det mig inget för det är min återhämtnings dag. Söndagar är oftast väldigt lugna hemma hos oss man summerar helgen som varit, tar det lugnt och laddat för en ny vecka.

Lite tv mys framför någon bra film eller serie är inte ovanligt att det blir och kanske en promenad samt sen ska vi ha något gott att äta. Kanske är det just att söndagar bara får vara som dom är och att den ofta innehåller just vila som gör att jag gillar den men jag har nog alltid känt så vad jag kan minnas.

Jag känner mig ännu nöjd med gårdagen och den resulterade även i att jag hittade två blusar som jag köpte för halva rea priset och det är ju perfekt.

Mellon igår måste jag säga att den hade kunnat kvitta men jag gillar ju Mohombi så det var bra att han gick vidare direkt till final.

Jag var nyss inne och tittade på smhi väderkartan och det ser ut som att vädret kommer att bjuda på mycket sol i veckan och det gillas skarpt.

Nu ska jag försöka att vakna till lite så min dag kan börja för idag känner jag mig lite seg men det var inget annat att vänta.

Jag vill önska er en fin söndag och var rädda om er 💕

Kram


Gillar