Söndag

I morse så slog jag upp mina blå ögon till en fin och solig söndag efter en lite orolig natt.

Men är inte dessa fina och soliga höstdagar härliga som är nu, när solen fortfarande värmer ansiktet men när sen kvällens svala luft svalkar och när det känns som att luften börjar att innehålla mer syre igen. Jag älskar det.

Jag kraxar ännu här och egentligen så borde jag nog inta dagens första kopp honungsvatten för att lindra halsen men jag har inte kommit så långt än.

Jag börjar att känna mig lite mer rastlös nu att bara hålla mig hemma jag börjar att längta ut på promenader ut mot skogen för jag älskar skogens doft på hösten.

Det känns lite som att viruset just nu stjäl lite av den där ute tiden som jag vill ha i naturen jag vill inte heller missa naturens skiftningar.

Söndagar är för mig annars en vilodag, den dagen i veckan som vi oftast verkligen låter få vara hel ledig och där det är helt okay att bara dega i soffan framför en bra film eller serie om man känner för det.

Man gör sig liksom redo för att möta en ny vecka.

Jag hoppade nyhetsmorgon denna morgon med och tog spikmattan istället och lite avslappning med lite lugn skön musik i bakgrundern det har blivit lite av en favorit just nu att starta min dag med.

Nej om man snart skulle starta upp dagen med att gnugga dessa små trötta ögon och försöka att väcka kroppen till liv.

Jag önskar er alla en underbar söndag.

Kram K

#nouwseptemberchallenge

Gillar