Sommarkänslor

Nu är den svenska sommaren här på riktigt och som vi alla har längtat. I flera månader.

Jag skall se till att njuta av den fullt ut. Få se alla mina växter i trädgården frodas och växa, bada, plocka smultron och trä dom på strå, äta jordgubbar, njuta av lite grillad mat, dra in lukten av ett fuktigt sommar regn, njuta av alla dofter som är i naturen, läsa, spela spel, umgås.

Jag skall njuta av vågornas kluckande emot bryggans kant, se solnedgången, ta en stilla natt promenad innan det är dags att krypa ner i sängen för lite sömn och bara njuta av lugnet.

Packa en picknick korg med lite godsaker och sätta mig i bilen och bara åka emot ett ännu oplanerat mål, umgås med mitt syskonbarn och nära och kära.

Kanske ordna en liten sommar fest.

Det gäller verkligen att njuta fullt ut nu och framför allt av dom små sakerna. För just den här sommaren kommer ju inte tillbaka igen.

Se till att stanna upp och vara närvarande och försöka att leva i nuet.

Våga bjud på dig själv.

Gör roliga upptåg, skratta åt dina misstag och bjud på dem, ta inte livet så himla allvarligt även om det kan vara det ibland och ge dig en riktig käftsmäll.

Du kan ändå inte göra något åt det som komma skall utan gå inte runt och var rädd för sådant du ändå inte vet skall hända eller som du inte kan påverka.

Vi måste släppa taget om våra rädslor.

Var öppen för att växa som person istället för att trycka ner dig själv, omge dig med bara fina människor inte med energi tjuvarna, sträck på dig och omfamna livet.

Njut här och nu för det är ju just nu vi lever, för då är jag säker på att även din sommar kommer att bli en helt underbar sommar.

” Dröm om morgondagen

Minns Gårdagen

Lev Idag “

Kram alla fina där ute 💕

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Så underbart beskrivet
nouw.com/stenhagenbettan
MinResaTumörMittLiv
MinResaTumörMittLiv,