Sommarblomster, och en utflykt idag

Äntligen idag så bar det iväg till trädgården och där fanns inte ett spår av den pandemin och att cov-19 härjar. Faktiskt lite skrämmande jag uppfattade knappt någon som höll avstånd, har folk redan glömt bort det?

Parkeringen var också överfull och besökare hade fått börja göra egna parkeringar.

Jag höll mig väldigt långt ifrån alla samt maken var den som fick betala, smart i och för sig om det inte hade varit för att det var mitt kort han betalade med * ler *

Det finns ju så många blommor man vill ha men jag visste vad jag skulle ha.

Sundaville en slingerväxt som växer och frodas och ger massor av blommor långt in på hösten trots minus grader så det fick bli några sådana till mina urnor.

Jag brukar alltid ha dom ljus rosa men denna gång hade trädgården bara fått hem röda vilket jag aldrig brukar vilja ha men nu blev det så.

Jag kan tycka när man ser hos andra att tex räda pelargoner med någon vit häng blomma är jätte fint men jag har mest föredragit rosa.

Men i år så blir det ändring på det och det kanske är kul att prova något nytt. Kanske så är det för att jag förknippar röda blommor med jul men nu är det ju röda sommarblommor eller hur?

Dock vet jag att nätterna är kalla än så det blir att släpa in dom till natten så dom får stå i garaget.

Jag köpte även en chili planta till pappa som jag egebtligen skulle ha haft när han fyllde år men då var dom slut.

Men jag varnar känsliga läsare * ler *

Om ni läser namnet så förstår ni nog vad jag menar.

Skulle ni våga äta dom?

Nu känner jag mig väldigt trött och slut men imorgon så får det bli en lugn vilodag så det passar ju bra att det regnar även om jag hade föredragit sol så klart.

Nu så ska jag tända ljusen och bara ta en mysig kväll framför tv:n med maken.

Hoppas att eran dag har varit bra och ni får ha en fortsatt fin kväll.

Kram 💕

Gillar