Snön faller men jag längtar mer och mer till våren.

Idag så har snön fallit igen och det har slagit om till riktig vinter ute men jag tycker att det är fint och nu eftersom ljuset sakta har börjat att återvända igen så reflekteras ju ljuset ännu mera emot snön.

Helgen har varit bra och vi har tagit den precis som den kommer bara och det är så skönt det blev lite mindre vila än vad jag faktiskt skulle ha behövt men maken och jag tog en mysig utflykt igår istället.

Det är också skönt att komma iväg en sväng och se något annat och bara vara.

Jag är ju en sådan person som tar ganska mycket bilder och insåg just idag att efter nästan två år med min mobil så har jag samlat på mig närmre fyra tusen bilder tur att man säkerkopierar allt om nu mobilen skulle krascha. Och då är ju ändå inte alla dom bilder som jag faktiskt har raderat vart efter inräknade men jag tycker det är kul med foton.

Något som jag också har ett stort intresse av är inredning jag gillar den lite äldre slitna stilen och att få pyssla i hemmet är något som gör mig lugn och harmonisk och det är väll alltid trevligt att ha ett fint hem inte för att skryta utåt eller så utan jag gör det endast för mig själv.

Jag blandar med dom få sakerna som jag köpt nytt med sådant man kan fynda på köp och sälj sidor. Jag tycker att den blandningen blir bäst men det är ju så klart en smaksak.


Att läsa inredningstidningar och få lite inspiration till en kopp gott te det är avkoppling för mig. Dock har jag just nu varit lite dålig på att göra just det så jag borde nog bättra mig på den fronten.

När jag satt där idag och bläddrade bland mina bilder på mobilen oj så härligt det såg ut med våren jag längtar verkligen dit nu och man kan hoppas att det kommer en tidig vår i år.

Smärtorna bråkar än med min kropp och jag har sämre med energi än i vanliga fall även om den normalt sätt är dålig. Men jag får ta hand om allt på bästa sätt.

Det jobbiga är bara att det tar så himla mycket energi ifrån mig dagligen. Över bröstbenet som sågades upp på mig under operationen och över det stora vävnads område man opererade i det har bråkat lite extra nu. Jag har en viss inskänkt rörlighet och i vissa lägen kan det värka rejält i bröstbenet. Kring bröstbenet sätter man dit ståltråd under operationen som sen får sitta kvar.

Det är inte självklart vilken sidan jag kan ligga på när jag ska sova för ibland så gör det rejält ont. Och jag avskyr denna nerv smärta som blev bestående i vävnaden efter operationen.

Men man får peppa sig med att operationen och utgången av den blev bra och att jag faktiskt blev frisk och det är ju ändå det viktigaste. Det går nog inte att begära att när man genomgår en sådan stor operation att det inte ska bli vissa kroniska besvär som består efteråt.

Och medans min kropp värker och vintern kylan är utanför fönstret så fortsätter jag att sitta här under filten i soffan och titta på vårkort och längta till våren och snart så är vi där......

Ha en fin måndags kväll 💞

Gillar

Kommentarer