Snart kommer dagen som jag både väntat på och fruktat för

​I söndags hade jag äran att få tillbringa eftermiddagen och kvällen med min brorsdotter och jag hade längtat rätt så länge efter henne nu så det kändes kul att jag orkade med det.

Faster skämde bort henne lite och vi beställde pizza och tog lite pizza mys till kvällen.

Det är alltid lika skönt att träffa henne man glömmer bort sin vardag endel och det är välbehövligt i den situation jag varit i nu i flera månader. Så det blev mycket mys.

Hon är en av anledningarna till att jag kämpar mig tillbaka.

Jag har valt att inte gå ut med exakt dag när jag skall prata med min läkare och få det definitiva beskedet från konferansen i Uppsala som består av flera specialister och forskare på cancer området  och sen även patalogernas svar.

Jag har valt att göra så här eftersom jag inte riktigt vet vad jag kommer att få höra, hur mycket jag kommer att ha som jag ska ta in och hur mycket som jag skall bearbeta och vilka känslor jag kommer att få ta hand om.

För jag tror att efter mitt besked och oavsett vad beskedet blir så kommer det nog att komma reaktioner jag tror att det blir lite som att lätta på proppen och det kommer nog att bli en känslo storm.

Det är så mycket press, spänningar och dylikt man gått med i flera månader och som gömt sig långt in där i kroppen och som man nog har försökt att hålla i schack tills det definitiva beskedet kommer.

Så jag tror detta är det bästa för mig att göra så här.

Så att jag först får chansen i lugn och ro att ta in allt och reflektera och låta det landa.

Vem vet det kanske känns okay att berätta omgående eller så behöver jag någon dag att samla ihop allt.

Men jag kommer att berätta för er vad som sagts när jag är mogen för det.

Det är pirrigt men jag är ändå på något sätt väl förberedd på detta samtal med läkaren när den dagen kommer.

Så snälla ni håll alla tummar och tår för mig ✊🏼

Stor Kram

Gillar