Snart har även tisdagen passerat.

Här sitter jag nu och myser under filten och för bara ett litet tag sedan så kom jag in ifrån kvällens promenad som gick betydligt mycket lättare att ta sig ut på idag än igår.

Min tisdag har varit lugn , lite handling eller snarare att lösa ut lite kassar på ica och ett apoteks ärende som jag själv dock slapp fixa.

Vi har börjat att se en ny serie på netflix som heter Messiah om ni inte har sett den så se den. Jag tycker att den är kanon bra det är en sådan där serie som man bara fastnar i.

Idag kom jag faktiskt på mig själv med att längta tillbaka lite efter mina stjärnor och ljusstakar i mina fönster. Eller kanske så berodde det mest på att det var halv storm ute ,grått och med regnet som piskande mot fönstren.

Men man kan ju ännu göra det mysigt inne med diverse ljusslingor och ljus.

Jag börjar att få en liten längtan efter att åka bort över en dag, kanske till Norrköping vad vet jag.

Men ibland är det skönt att ta en tur Och bara få vara en stund. Äta något gott eller ta en fika och jag älskar våra promenader som vi brukar ta där nere.

Tänk att om några månader så kommer även vår solen att värma skönt. Vi har ju redan passerar halva januari och det går fort.

Kan man bromsa tiden tro när man kommer fram till vår och sommaren för jag vill ha denna period extra lång i år.

Och som jag längtar tills alla fina blommor börjar att växa igen i trädgården men också i naturen, för inget gör mig så glad som att se blommor.

Nu så har jag tagit kväll och jag tänker nog se ett till avsnitt av serien som jag nämnde. Men jag ville titta in här och önska er en fin kväll.


Kram 💗


Gillar