Snart är det första advent och idag blev det julmarknad igen

För övrigt så måste jag säga att den här helgen gick alldeles för fort som vanligt då. Man har alltid så mycket man vill hinna göra och orka.

Men nu har vi ivarjefall advents pyntat i detta hus det är underbart mysigt och det är så skönt att det är klart. I år blev det en utmaning med allt jag varit med om.

Sen blev det idag att åka på scoutgårdens julmarknad där min brorsdotter är med. Det var mysigt men dock riktigt gråkallt i luften.

​Jag har lite krupit fram dom senaste veckorna och det har inte alls varit jätte bra och min kropp lyder inte. Jag är vimsig, tappar ord och minne, samt jag är så himla trött.

Jag har verkligen lovat mig själv nu avkoppling andas, varva ner och hitta mitt inre lugn igen. För jag mår inte så bra nu och det är länge sedan jag kände mig såhär utmattad både fysiskt och psykiskt.

Det är ju så mycket som pågått för mig, först två månader innan den stora operationen jag gjorde i slutet på juli. Samt operationen innebar omställningar även inombords i kroppen allt tar sin tid att återställa.

Bara dom negativa effekterna eller biverkningarna av den långvariga morfin behandlingen jag hade har inte helt släppt greppet än då jag bla fick sådana svullnader i kroppen dom är inte över en.

Dom endokrina omställningarna är absolut inte över än.

Det blir som både en fysisk och psykisk utmattning just nu som pågår.

Och jag måste hitta balansen nu att få rätsida på allt och endel kan jag påverka lite själv men endel måste bara kroppen få tid att ordna till och läka ut.

Så veckan måste bli väldigt lugn för mig.

Men se där kom det redan, så måste jag ändå förbi sjukan en sväng för det är dags igen för en injektion på dagsjukvården... men det får bli det enda ” att göra måsten ” för mig.

Ni får ha en fin söndagskväll och måndag när den kommer 💗
Gillar