Snart är den här tiden på året här som jag älskar som allra mest

Igår så köpte jag min första jultidning för i år och jag känner mig nästan lite lyrisk.

Jag älskar verkligen advent och jul tiden.

Och ibland så finns tankarna där kring årets jul och förberedelser redan i slutet av augusti början av september på mig.

Och tänk när jag räknade efter här om dagen så är det knappt sju veckor kvar till den första advent och som jag längtar redan.

Jag brukar läsa mängder av fina tidningar med julinspiration och jag får då en massa härliga tips på allt ifrån pyntning till bakning,godis och mat.

I år så har maken och jag redan bestämt att vi ska satsa på lite lugn och ro, visst lite måsten kommer det ju att finnas men vi ska inte hetsa och göra mer än vi måste för jul blir det ju ändå.

Så vila, återhämtning och bara njuta av denna fina tid det är våran högsta prioritet och vi ska försöka att hålla det så med.

Lite julmusik är alltid välkommet och något som vi brukar se till att gå på. Jul konserter är mysiga och får en i rätt stämning.

Jag inser nu bara när jag skriver detta inlägg att jag är nog en riktig jul nörd och det är jag medveten om men jag älskar den här tiden och jag längtar redan ihjäl mig men snart så....

Vad känner ni själva älskar ni också denna tid på året?

Kram K

Gillar