Smärtan efter operationen är ibland svår att stå ut med.

Bilden är tagen här om dagen när maken och jag fick andas in lite lant luft och se ut över åkrarna. Denna vy hade vi på vår promenad när jag gå tränade det var skönt med lite miljö ombyte.

Då mådde jag lite bättre men nu har värken gått lite upp och ner vissa stunder står jag knappt ut har både svårt att andas och för att inte tala om att hosta till lite. Den smärtan vill ingen kännas vid jag lovar!

Smärtan sitter i bröstbenet som är sågat och det knäpper och rör sig där i vissa rörelser. En lite obehaglig känsla.

Jag vet att jag gått igenom en stor operation och jag vet att man sågat upp mitt bröstben för att komma åt min cancertumör som skulle avlägsnas ur min kropp.

Jag är som jag skrivit tidigare otroligt tacksam att operationen gått bra och att dom fick ut precis all cancer.

Men det är ändå inte över än inte för mig i varjefall. Jag har mycket smärta att ta mig igenom och rehabelitering sen är väntan på patalogens svar tuff.

Det är otroligt tufft vissa stunder men jag håller huvudet högt och försöker klara allt som skall klaras av  samt jag kämpar mig tillbaka genom att fortsätta övningarna för lungor och bröstkorg, samt ta mina dagliga promenader.

Jag ser till att peppa mig själv och att tänka positivt.

Smärtan kommer ju att en dag ha sitt slut och den dagen längtar jag verkligen efter. För smärtan är tuff när den är som värst men jag behandlas just nu med långtids verkande morfin för cancer sjuka och kortids verkande som tar dom värsta topparna.

Just nu är det inte läge att vara " duktig " och att försöka klara sig igenom smärtan utan hjälp från medicin för det går inte och det skall jag inte göra heller pga mitt andra problem jag har med mitt smärtsystem. Ingen vill få kvar denna smärta som kronisk.

Min maken är helt otrolig han finns där och hjälper till med allt som jag behöver hjälp med. Älskar honom så otroligt mycket ❤️ Han finns verkligen där för mig och brevid min sida dygnet runt.. Han är en underbar man.

Man får försöka att göra det bästa av allt och det är viktigt att vi har varandra och att vi tar tillvara på våra stunder.

För livet kan vara skört.


Gillar