Smärta från helvetet

Jag trodde att jag valde en ” bättre ” dag att baka lite bröd det kändes okay ifrån början men trots lättast tänkbara recept utan en massa knådande så kom smärtan som ett brev på posten.

Ibland så hatar jag verkligen den här sjukdomen som flyttat in i min kropp utan min tillåtelse och ställer till det. Det finns så mycket jag skulle önska att jag klarade av att göra men som jag inte kan och det är sorgligt:

Varje liten sak jag gör får jag betala i en försämring.

Men jag fick ivarjefall brldet gräddat morotslimpa, sirapslimpa och sen testade jag att göra eget rostbröd.

Jag jobbar minimalt utan grovjobbet gör istället min hushållsassistent och medans degen jäser så tar jag en paus och vilar lite. Köket orkar jag inte alltid ta hand om själv efteråt utan det hjälper kärleken mig med.

Man får som jag brukar säga ” handikapps ” anpassa lite.

Och jag blir verkligen inte bättre av att bara sitta rakt upp och ner i soffan på dagarna och bakning är som terapi.

Men nu blir det garanterat en massa vilodagar.

Vi fick också lite av skogens guld då min faster kom förbi och lämnade lite kantareller det är jag så himla tacksam över. Nu ska dom ligga och torka lite innan de ska rensas och sen stekas i smör, salt , svartpeppar och lite rödlök till det är så himla gott på en smörgås.

Nu ska jag ta en kopp te och sen krypa ner i sängen det ska bli riktigt skönt jag hoppas bara att jag får sova för smärtan det återstår att se.

Men jag hoppas att ni sussar skönt där ute i cyber världen.

Kram och Sov gott ❤️

Gillar