Sitter lite med gråten i halsen.... Saker kommer över mig.

Tv3 profilen Johan har idag somnat in från sin kamp mot cancer.

Jag började i våras att följa Johans kamp mot sin cancer på instagram där han på ett ärligt sätt bjöd in oss alla som ville att få följa med på hans resa där han förde sin kamp mot sin sjukdom.

När jag väl fick mitt eget besked så hade jag lite svårt att orka fortsätta att följa honom det gav mig mycket ångest men jag kunde inte heller sluta följa.... Utan jag fortsatte ändå.

Idag reagerade maken och jag på att man inte sätt något inlägg från Johan på en vecka och han lade ut nya dagligen i vanliga fall och hans sista inlägg var bla. när han skulle börja strålas i ryggen mot sin smärta och där han hade drabbats av metastaser det fanns några inlägg till sen var det tyst.....

Idag förstår jag varför Johan somnade in imorse 💔

Igentligen känner jag inte honom alls personligen men han har ändå berört mig.

Jag fick en klump i magen och en klump i halsen gråter känns nära till hands. Jag inser att mitt eget kommer ikapp mig det kunde faktiskt ha varit jag.

Den vetskapen ger mig ångest men också en oerhörd tacksamhet att det har gått som det gjort för mig åtminstonde denna gång. För jag tar inget förgivet.

En kanske knäpp känsla är att jag ändå kan känna en viss skuldkänsla över att just jag fick fortsätta leva och någon annan måste lämna, lämna sin ny blivna fru och barn.

Men livet är sällan rättvist man kan bara ta emot det som en gåva och leva och ta tillvara på saker för det kan ta slut fortare än du tror.

Jag inser åter igen att mitt liv kommer nog aldrig bli detsamma efter det jag varit med om, aldrig någonsin igen men jag skall tusan mig leva det på bästa sätt med min älskade make ❤️ Det är jag skyldig den andra chansen som jag fått.

Till alla där ute som kämpar mot cancer all styrka till er ❤️

Det är också viktigt att säga att cancer tar många liv men vi är också många som överlever den fast tyvärr lyfts det mer sällan fram.

Och Johan vila i frid ❤️💔

Kram

#fuckcancer

Gillar

Kommentarer