Sexköp

Idag så vaknade jag upp till tidningsrubrikerna ”Tv kändis fast i sexköpsrazzia i centrala Stockholm ”

Det har nu också framgått vem denna tv kändis är. Som bla figurerat på Tv4. Och där slutar min åsikt om just hen som gjort det även om jag skulle kunna säga hur mycket som helst och då inte av det positiva slaget.

Jag tänker istället ägna detta inlägg åt att klia mig i huvudet och fundera på frågan om varför detta över huvudtaget existerar och vem tusan vill köpa sex?

Varför är det en sådan stor industri egentligen, och vad är den som köper sex ute efter, är det själva sexet, är det makten att ha över en annan kvinna, är det själva förnedringen..... jag kommer ALDRIG någonsin fatta dessa män, för tyvärr är män en överrepresenterat grupp men det finns även kvinnor som köper sex.

Hur kan man finna lusten, men det kanske inte är just lust det handlar om utan återigen makt utövande jag vet inte.

När det kommer till dessa kvinnor som utsätts för denna vidriga handling att sälja sex så är dom många gånger i väldigt dåligt skick, kvinnor som är styrda av någon annan att utföra dessa vidriga tjänster just för att dom efterfrågas.. Det vänder sig verkligen i magen på mig.

Jag blir också extremt äcklad av dom som nu sitter bakom sin skärm och tar dom som gör detta i försvar och nästan hejar på....


det hade varit värre om det var ett mord eller en våldtäckt ”

” Så länge det inte handlar om pedofili så är det väll inte så farligt ”

” ett misstag kan alla göra ”

” vissa kvinnor kommer ju hit självmant ”


Att kvinnor alltid har varit utsatta det är det ingen tvekan om och att sen män/kvinnor som sitter och tar dessa handlingar i försvar det gör mig rasande.

Människohandel och sexköp får ALDRIG någonsin bli normaliserat.

Polisen och spaningsgrupperna gör en enorm insats men kommer den någonsin att räcka?

Både barn och kvinnor drabbas av detta och det är och kommer alltid att vara i mina ögon en vidervärdig handling.

Varesig du är känd eller okänd så säger jag bara fy fan för dina handlingar. Så fort du ser, hör eller vet någon som far illa så kontakta polisen omgående.

Vi måste se till att människohandel och sexköp ALDRIG får bli normaliserat.

Det måste få ett stopp nu!!!!

Gillar