Sen lördagskväll och en underbar dag att lägga till sommarminnena

Vilken härlig sommardag det blev med sköna temperaturer som lindrade min smärta i kroppen och det har man ju inte varit bortskämd med denna sommar

Jag har bara njutit idag, frukosten i morse intogs på altanen och sen klurade vi på vad vi skulle hitta på.

Med egen trädgård så finns det ju alltid jobb om det bara är så. Vi tänkte bara rensa lite och efter ett tag så sitter man där med en enorm hög som sen måste klippas i små bitar för att vi ska få ner dom i säckarna.

Om jag ångrade mig då när orken börjat att sina, med en temperatur som har stigit ytligare och det är ju verkligen kanon med mina vallningar som jag har fått. Så medans svettpärlorna i pannan har klmmut och mitt ansikte mest liknar en tomat så gick jag runt där i trädgården och klippte mina grenar.

Smärtorna kom till slut på alla möjliga ställen, jag klarar ju knappt ingen belastning så det blir till att kämpa för att få klart på det sista.

Mitt i allt detta så tog vi oss en välförtjänt paus när vi fick fin främmande av mamma och pappas katt han brukar komma och hälsa på oss så han var med och busade i grenhögarna och följde oss vart vi en gick.

Sen så tog han sig friheten och lade sig mitt på utebordet ungefär som att hallå ser ni mig kan ni klappa mig han är för mysig.

Det är många stunder som jag verkligen saknar katt jag vet så många mysiga stunder vi hade medans vi hade dom. Vem vet någon gång så kanske vi skaffar det igen.

Nu så har jag tagit en svalkande dusch och så står dörrarna i huset vidöppna och jag ska försöka att vädra in lite av den svalare luften som är nu:

Gräshopporna spelar så högt så jag här dom ända in fast jag sitter i soffan.

Det får bli en kopp te nu och kanske en sen serie och sen blir det att säga godnatt till världen. Jag hoppas att eran dag med har varit fin.

Sov gott.

Kram 💕

Gillar