Så skönt med fredag.

Vad härligt det var idag att vakna upp och veta att det är fredag. En helt underbar solig dag, en helt oplanerad dag, en dag av mycket vila och så blir det till att lapa lite sol i trädgården.

Och vet ni sedan mitt läkarbesök i onsdags där jag äntligen fick min licens på bioidentiskt hormon så har äntligen ett lugn spridit sig inom mig jag har även fått sova lite mer och lugnare.

Och det kommer ju förmodligen bara att bli bättre nu, jag ringde mitt apoteket igår och kollade om licensen hade kommit in och tänk den låg där och väntade på att bli iväg skickad.

Så tjejen på apoteket som var farmaceut skickade iväg den till läkemedelsverket när jag var i telefonen. Så nu skall dom förhoppningsvis bara godkänna licensen och då kan apoteket beställa hem medicinen.

Jag hoppas så att jag skall hinna få allt nästa vecka i så fall men det är ju inte säkert att dom hinner få allt klart.

Och till oss alla kvinnor som lider av detta hormon kaos har vi tur så kommer en tillverkare in på svenska marknaden om dom nu blir godkända till försäljning i Sverige och kanske redan till årsskiftet.

Då kommer inte en licensmotivering att behövas för att läkarna ska kunna skriva recept på bioidentiska hormoner vi får hoppas på det för då blir allt så mycket lättare.

Jag hoppas nu på att resten av helgen blir lugn och skön och jag ska bara vila och njuta nu av dagarna. Vädret ska ju bjuda på lite omväxlande sol och regnskurar men ändå lite varmare väder. Jag tror att sommaren i år är lite seg i starten.

Tänk att nästa vecka så är det midsommar redan, vart tog maj/juni vägen det har gått så himla fort. Hoppas att midsommar helgen kommer att bjuda på sol och värme för det vore ju härligt om vädergudarna kunde från gå det klassiska midsommarvädret med regn och kyla.

Jag hoppas att min huvudvärk som jag sitter här med i skrivandets stund ger med sig den kommer ifrån nacken och skuldror. Jag har nu fått betala med en allmän försämring efter dom senaste dagarna men jag håller ändå huvudet högt och hoppas på att en vändning kommer snart. Kan jag få lite rätsida på vissa besvär så är det högsta vinsten för mig.

Nu så skall jag bara njuta av några härliga dagar.

Vad skall ni själva göra i helgen? Hoppas att ni får en härlig helg och var rädda om er 💕


Gillar