Så här har min dag varit

God kväll i stugorna idag blir det ett sent inlägg eller jag menar att mitt första inlägg för dagen blir sent.

Inatt så fick jag inte sova så mycket vet inte riktigt varför men kanske så störde smärtan som jag har i kroppen just nu.

Så jag gick upp och lade mig istället på golvet på min light spikmatta och i öronen stoppade jag in mina lurar och så satte jag på lite lugn musik faktiskt ett bra sätt att starta dagen på.

Klockan ett hade jag tid hos frissan den bästa enligt mig och jag har ju sagt förr att jag verkligen älskar denna stund av en skön avkoppling

Det är lite vardags lyx som jag unnar mig och så får man prata av sig en stund.

Att sen både håret blir toppat och att dom gråa stråna ja ni hörde rätt jag har väll haft gråa strån nu över femton år för dom kom tidigt på mig men i varje fall så är det ju en härlig bonus.

Efter frissa besöket så kom jag hem till maken och båda våra magar kurrade ikapp så det blev att äta lite rester och det är absolut inget fel med det.

Han behövde också iväg till mediamarkt i norrköping för att lämna in sin aktivitetsklocka som hade gett upp helt efter vara ett år typiskt.

Dock hade den utgått men han fick ett tillgodo kvitta att handla en ny för.

Jag undvek alla affärer utom en blomsterhandeln men där kunde man hålla avstånd.

Ett säkert höst tecken är väll i varje fall alla fina ljung som nu kommit in för mig är det förtidigt för dom då mina sommarblommor ännu är fina men jag gillar verkligen att pynta trappen på framsidan inför hösten.

Men den som väntar på något gott som man brukar säga.

När vi kom hem så var jag helt slut så det blev snabbt en dusch och nu så har jag intagit soffan.

Men maken och jag tänkte lyxa till det till tv:n ikväll då jag köpt hem och ska göra varsin räksmörgås så det blir gott till vårat kvälls te.

Jag önskar er alla en fortsatt fin kväll, ta hand om er.

Kram 💕

Gillar