Redan onsdag, och jag vaknade idag med en viss oros känsla i kroppen

God förmiddag, idag så kan jag inte säga att jag vaknade upp med en bra känsla i kroppen utan med en viss oro i maggropen. Och det kändes som att magen vred sig ett varv.

Nouw krånglar än och det är segt att komma in på bloggen till och från samt jag kan se i notisen att ni skrivit till mig men under mitt blogginlägg så ser jag inte kommentarerna samt det är svårt att svara er.

Så jag är så ledsen för om det inte går att svara er men det beror inte på mig 💕

Läkarbesöket igår för maken flöt väll på ungefär som vi trodde, men med lite ny information. Han har en väldigt bra och kunnig läkare på området. Det är tufft för oss båda med det som pågår men det är ännu tuffare för maken men jag kan inte göra mer än att finnas där för honom och stötta.

Vi har några långa månader framför oss nu att ta oss igenom.

Vädret idag är grått och regnigt, jag hade hellre önskat att snön hade fallit utanför mitt fönster och bildat ett vitt och ljust täcke. För det hade lyst upp ordentligt.

Idag ska jag ta igen mig och vila för jag är absolut inte tipp topp just nu. Sömnen är dålig och jag är så enormt energilös och slut i hela kroppen med en massa smärta och jag har även fått som någon konstig frossa som kommer och går i kroppen.

Ibland så tryter mitt tålamod med mina kroniska sjukdomar, ibland så kommer känslan över mig att jag inte orkar kämpa längre. Men på något konstigt sett så kämpar man ändå vidare men jag kan absolut vara orolig för att allt en dag gör mig så utmattad så att jag inte orkar resa mig igen.

Att det finns dom som tycker att man som sjuk har det lyxigt, inga tider att passa, och enligt dom så är man ” ledig ” det talar bara gör en stor okunskap.

Jag skulle vilja byta mitt liv omgående till ett friskt, jag skulle få betydligt mer att leva på för som sjuk är inte ekonomin stor samt jag skulle få ett mer stimulerande liv, vardags stressen skulle jag välkomna för att leva med kroniska sjukdomar är stressens fiende, tänk att få känna energi och ork utan en massa dagliga smärtor.

Och där man känner att kroppen säger ifrån.

Ja listan kan göras hur lång som helst, tänk om det kunde finnas ett super piller, jag skulle bli överlycklig men jag lever på hoppet men det känns tyvärr mörkt, men det brukar ju sägas att hoppet är det sista som lämnar människan.

Jag önskar en en underbar onsdag 💕


Stor Kram

Gillar