Redan onsdag

God morgon, onsdag idag och den även så kallade lill lördagen är här. Halva veckan har redan gått och i vanlig ordning så otroligt fort det är ju snart helg igen.

Jag somnade två timmar på soffan igår kväll men jag tänker som så att det är bara en bonus all sömn är välkommen. Men fy bubblan så tungt det är sen nör man vaknar att orka ta sig upp och göra sig iordning för att sedan igen krypa ner i söngen.

Jag tror jag fick lite sömn inatt av ren utmattning så det är jag ändå tacksam för hela sju timmar allt som allt skrapade jag ihop.

Vi fick här om dagen några plommon av grannen så himla gott det finns faktiskt två träd som jag tycker fattas hos oss i trädgården och det är ett päron och ett plommon träd.

Två favoriter som jag faktiskt kan sakna.

Jag kan även sakna att inte ha en årstids frukt det är ändå något speciellt att ha något att se fram emot och gott är det.

Min dag är ännu helt oplanerad så jag får se hur långt orken räcker men vädret ska i varje fall bli varmt och det ska bli skönt och än så länge så bjuder september på sensommarväder vilket är härligt och en liten boost inför höst rusket som säkert kommer sen.

Jag önskar er en fin onsdag, njut av dagen och var rädda om er.

Stor Kram

💕

Gillar

Kommentarer