Redan onsdag

God morgon, idag så vaknar man upp till onsdag och det vi brukar kalla lill lördag.

Det är fasligt så snabbt dagarna och veckorna går jag skulle vilja bromsa tiden ett tag nu och få njuta av en extra lång sommar.

Min natt har varit rätt okay och som jag lever med kroniska smärtor i hela kroppen så måste jag ändå vara nöjd men visst någon timma till hade varit bra att få.

Eftersom vi alltid sover med fönstret i sovrumnet öppet nu på sommaren så vaknat vi alltid upp till fågelkvitter ifrån trädgården ett riktigt mysigt sätt att starta sin dag på tycker jag.

Man kanske snart skulle fundera på att äta lite frukost jag är en sådan som inte kan äta direkt på morgonen när jag går upp samt det måste också gå ett tag ifrån det att jag tagit min morgon medicin tills jag kan äta.

Så lätt kan det passera 2-2 1/2 timme innan jag äter något. Det sägs ju att frukosten är dagens viktigaste mål så jag hoppar däremot aldrig en frukost.

Maken överraskade mig igår på Margareta dagen med en lott, monopol inget jag hade provat tidigare och det blev en vinst på 30kr men jag är glad för alla vinster oavsett summa.

Men jag har inte bestämt mig om jag ska ta pengarna eller satsa på en ny lott.

Min dag är ännu helt oplanerad och jag får se vad min ork räcker till men det känns i varje fall bra att farmor ska få komma hem eftersom jag vet att hon vill det själv.

Sen får man ta en dag i taget, livet bjuder ibland på saker som man varken vill ha eller vara med om men vi styr ju inte över allt som händer.

Nog om detta jag vill önska er en fin onsdag, här utanför fönstret så skiner solen. Njut av er dag och var rädda om er.

Kram 💕

Gillar

Kommentarer