Planen ändrades snabbt idag.

Lördagen blev annorlunda minst sagt jag hade planerat för en ute dag och jag hann precis ut på altanen och lösa färdigt ett korsord sen började det att mörkna i kanterna på himlen.

Mycket riktigt solen kunde inte stanna kvar så länge och snart nog så hördes regndropparnas smattrande mot altantaket vinden blev snabbt kyligare likaså jag händerna blev iskalla så det som skulle bli en mys lördag ute fick bli en inne dag istället.

Temperaturen sjönk till strax över sexton grader bara.

Jag hade egentligen bakat klart inför min födelsedag men sen så blev jag sugen på drömmar och eftersom vädret ändå blev som det blev så passade det bra att baka.

Drömmar påminner mig om när min farmor alltid bakade dom och det var nog inte en gång som inte drömmar fanns med på kakfatet när vi skulle fika. Det är som jag sagt tidigare det finns alltid något som väcker minnen omkring oss och just idag så var det kakorna.

När allt blev klart så skulle vi laga lite mat men den planen ändrades snart också haha då vi fick främmande då mina föräldrar kom.

Så vi ändrade snabbt om så det blev film för min mor och mig då vi hade hyrt en film kvällen innan och som jag visste att hon ville se, så jag såg den igen med henne.

Sen så fixade maken mat till oss allihop istället under tiden vi såg film. Snällt av honom.

Ibland så är det spontana allra bäst och lördagen blev lyckad, visst är jag trött nu men jag får vila imorgon.

Jag skall nog bara sitta här en stund i soffan nu och njuta av kvällen innan det är dags att sova.

Hoppas att ni med haft en fin lördag.

Kram / K

Gillar