Onsdagskväll hos mig

Kvällen är här och som vanligt så har denna dag bara snabbt passerat förbi och vissa dagar så känns det som att ett dygn skulle behöva flera timmar.

Hemmet har jag lyckats städa med lite hjälp och i en långsam takt så nu doftar det såpa och vi är redo för helg även om det är ett par dagar kvar tills den är här.

Jag försöker också att bli vän med våran nya dammsugare då våran gamla lagt av. Så nu blir det att prova ett helt nytt märke och hoppas att den är tillräckligt bra för min allergi och astma.

Att köpa dammsugare är verkligen som en djungel.

Jag har också dom senaste dagarna börjat att känna en saknad efter julmarknaden som vi brukar vara på även efter den där julsmörgåsen som vi brukar ta på ett mysigt cafe.

Corona ställer verkligen till det och det blir mycket som blir annorlunda i år. Men jag gör det mer än gärna, ställer in sådana saker menar jag för tillsammans så måste vi ju göra det vi kan för att stoppa smittan och det går före allt annat just nu.

Men man kan ju ändå sakna.

Igår kväll såg vi Jul med Ernst och det var verkligen ett mysigt första avsnitt men en massa julkänsla och tips så jag ser fram emot nästa avsnitt.

Nu blir det snart att sjunka ner i soffan med favorit filten över benen.

Jag ska först bara koka mig en kopp varmt te och sen se bonde söker fru. Jag är även lite sugen på att börja titta på en ny serie men vi får se hur mycket jag orkar.

Hoppas att eran dag har varit bra. Och jag önskar er en fin fortsättning på kvällen.

Stor Kram ❤️

Gillar