Onsdags kväll hos mig

God kväll, dagen har gått ruskigt fort och det känns som att det bara har varit morgon och sen blev det kväll.

Maken hämtade ut våran online bokning på ica idag och det märktes av den tid vi har nu med viruset.

Toalettpapper var slut, strösocker,jäst, bregott och baksmör. Tur vi ändå fick tag på det sen så det löste sig.

Tvätten är klar för idag och jag har det bästa jag vet kvar tills ikväll, att få krypa ner i en ren bäddad säng jag älskar den känslan och inget slår den.

I vardagsrummet fattas just nu vårgardiner vi hann få ner dom och sen blev jag sjuk så jag har inte orkat gjort något mer åt det än. Eller så låter jag det vara så det är ju populärt utan gardiner idag och på ett sätt så är det ju väldigt praktiskt när pollen säsongen drar in.

Ikväll så ser jag fram emot att titta på tv4 och Tillsammans med Strömstedt ett riktigt bra program.

Här har det varit riktigt kraftiga vindar stundtals ute idag och kraftiga regnskurar och stundtals solsken så ett riktigt konstigt väder.

Jag blir också riktigt ledsen när jag läser i tidningarna om corona och om våra äldre i samhället som fått somna in pga viruset. Jag tänker på deras anhöriga.

Jag har samlat på mig en hög med tidningar som jag av någon anledning inte har tagit mig för att läsa på ett tag så nu kanske det är dags att läsa lite eller så väntar jag till mina nya glasögon kommer eftersom man ändrat styrkan. Maten idag blev rester kalops till maken och jag åt potatismos och ugnsstekt falukorv.

Nu ska jag slå mig till ro i soffan och jag smaskar faktiskt på ett par polly och ja jag vet den är inte lördag men det är lill lärdag 😉

Jag önskat er en fortsatt fin kväll.

Kram 💕

Gillar