Onsdagen är redan här

God förmiddag idag så är det näst sista dagen på detta år. Förr var jag alltid lite sentimental när det kom till att vi skulle gå in i ett nytt år.

Hade året vi hade haft varit bra så kunde det kännas jobbigt att lämna det året bakom sig och gå mot ett nytt som man inte visste något om och vad det skulle innehålla.

Kanske handlade det om någon inre osäkerhet hos mig vad vet jag för idag så tycker jag det är härligt att få ett helt nytt år framför sig och det är ju spännande att se vad det ska föra med sig.

Så vissa saker har ändrats med åren.

I vilket fall som helst så blir det vila idag för det blev lite för mycket för mig igår så det är vad jag behöver. Hela kroppen skriker efter det just nu.

Tiden har gått ganska så fort och det känns lite konstigt när jag tänker på det att förra onsdagen så var det uppesittarkväll och förväntningarna inför julen var stora.

Tre super fina juldagar hade vi men jag skulle ha velat bromsar dagarna och fått ännu mer av dom och bara njutit.

När jag var mindre och hörde dom äldre prata om att tiden gick så fort så förstod jag inte vad dom menade för i min värld så var dagarna långa men idag så förstår jag precis för dagarna är inte långa längre.

Varför blir dom kortare för att vi har blivit äldre?

Nej nu så ska jag starta upp min dag och kanske läsa igenom några bloggar som jag inte har hunnit tidigare.

Jag önskar er en jätte fin onsdag, var rädda om er.

Stor Kram

❤️


Gillar