Onsdag och solen är tillbaka

Äntligen så är solen tillbaka och det är faktiskt lite varmare igen fast det blåser massor.

Jag har sovit lite för lite inatt men då är allt som vanligt. Ögonen är grusade och jag känner mig seg om det inte ger med sig under dagen så får jag väll ta en liten sömn timma i soffan.

Jag njöt faktiskt igår av vädret som var mulet, regnigt och kallt. Jag fick lite nyttiga saker gjorda som att sy upp två par byxor där det ena paret har hängt i garderoben sen förra sommaren ja jag vet jag var inte snabb där.

Jag tillhör den där skaran av personer som inte fick så långa ben och därför så måste jag lägga upp dom flesta byxor jag köper om inte byxbenen skall korva sig och jag ska gå runt och kliva och snubbla runt på byxbenen, så är det att vara kort i rocken.

Men nu så är det fixat och det känns otroligt skönt. Förr så sydde jag mycket gardiner, kuddfodral osv tyvärr så blir man sen lite bekväm det finns ju färdigt att köpa i affären och det är lite synd för det är otroligt roligt att sy och skapa, men sen kom ju också mina smärtsjukdomar in och förstörde endel av glädjen kring att sy.

I skolan så var syslöjden en av favoriterna jag tyckte att det var jätte roligt det fanns även med vid sidan av när jag sen skulle söka in till gymnasiet då jag gjorde ett studiebesök på textillinjen men sen så valde jag bort den mot undersköterskeutbildningen.

Men jag hann faktiskt också få in lite vila under dagen igår precis som jag hade lovat mig själv att göra.

Framåt kvällen innan det var dags att sätta sig igen för en stunds avkoppling med en bra film så tog vi en skön kvälls promenad. Det var mer som en höstkväll ute luften var krispig och kall men jag njöt ändå där vi gick det var skönt att få dra ner den krispiga luften i lungorna och jag piggnade till lite för ett stund.

Det kändes som att det fanns rejält med syre i luften igen mot söndagens kvava väder med trettiotvå grader varmt.

När vi sen kom hem igen så tände jag ljusen och vi hade redan bestämt oss för att hyra en film på c more det hade kommit endel nya filmer som verkade bra men vi valde tillslut den svenska filmen Lyckligare kan ingen vara.

Då vi inte hade sett den än men vi hade pratat om att gå på bion när den gick i december 2018 men av någon anledning så blev det aldrig av.

Jag blev riktigt positivt överraskad då filmen var suveränt bra en riktigt feel good film.

Filmen var nästan två timmar lång men det var en sådan där film så när den sen är slut så tycker man ändå att filmen var kort och att den hade kunnat vara lite längre. Det är ett bra tecken på att filmen var riktigt bra man satt inte där en enda gång och tyckte att det blev segt eller undrade när den skulle sluta.

Den handlar om kärlek hur underbart är inte bara det, den fick mig att tänka till på relationer, livet, döden och vad som verkligen är viktigt.

Den fick mig emellanåt att sitta med en klump i halsen och tårarna var nära till hands.

Mer än så vill jag faktiskt inte avslöja utan det är bättre att om ni vill se den så gör det. Jag kan verkligen rekommendera den. Och skulle jag lämna ett betyg så får den 🐝🐝🐝🐝🐝 fem getingar av fem möjliga.

Så det blev en riktigt bra kväll igår.

Vad som händer idag det vet jag inte än jag sitter här och har inte riktigt kommit så långt än och har ingen direkt planering för dagen men lite vila det står ändå högt upp på listan i varje fall det är något som jag verkligen behöver.

Jag vill önska er alla en fin onsdag 💕

Kram/ K

Gillar