Onsdag och mitt i veckan

Jag säger bara burr vilken kall natt vi lämnar bakom minus tio grader har vi haft så nu fryser väll vägbanorna till is vilket inte alls är kul när man är ute och går.

Jag vet inte om det bara är jag med jag går nog stel som en pinne rädd fär att jag ska ramla. Ser säkert jätte roligt ut *ler*

Solen tittar just nu fram men det ska komma mer snö idag vilket jag tycker är mysigt.

Jag ska fortsätta att vila idag det är inte så mycket som ska fixas jo jag klurade på om jag skulle ställa veckans limpor på jäsning kanske men vi får se.

Igår kväll tittade jag på mandelmanns och jag vet inte vad det är men dom men de påverkar mig på så sätt att jag känner mig glad när jag har tittat på programmet jag tycker det är ett jätte mysigt program.

Jag känner mig verkligen frusen idag känner jag, usch.

Det är sådana här lite kallare dagar som man skulle ha en öppen spis att elda i men samtidigt så vet jag att det brukar avge något som jag reagerar på med min astma så vet inte om det skulle fungera.

Det kan räcka med den röken från skorstenen ute när andra eldar då reagerar jag med astma.

Jag får tända lite levande ljus istället, ta på mig mina ulltofflor och sätta mig under min varma filt för nu när det är kallare så gäller det att hålla mina muskler och leder varma för dom gillar inte kylan.

Jag önskar er en fin onsdag, var rädda om er.

Stor Kram ⭐️

Gillar