Onsdag och lill lördag

Idag bjuder naturen på en fin och solig förmiddag och jag bara njuter efter en kall natt.

Jag har dock sovit som en stock inatt och jag tror verkligen att min kropp behövde den sömnen tråkigt bara att det första som jag känner när jag slog upp ögonen i morse var en nacke som känns mer eller mindre som att den gått av.

Att ha en whiplash skada i nacken är riktigt jobbigt och något som jag inte önskar att någon skulle behöva få uppleva. Allt för att personen som körde på mig bakifrån hade bråttom till systembolaget dagen före nyårsaftonen år2001 och därav var ouppmärksam både på isgatan som rådde och på oss två bilar som stannat vid ett övergångsställe där och då den kvällen så föröndrades mitt liv för all framtid

Men även där så har jag vägrat att bli bitter jag har heller inget hat eller agg emot föraren för mitt liv skulle inte bli ett dugg lyckligare av det snarare tvärtom.

Idag så är det onsdag redan och det är endast två dagar kvar till fredag och helg vilket känns riktigt härligt. Jag längtar.

Min dag blir väldigt lugn och jag ska bara återhämta mig eller jag behöver även vika lite tvätt vilket jag kommer att ta i en långsam takt.

Kanske så ska jag njuta lite av solen med och en promenad hade varit skönt om jag orkar vi får se hur långt den räcker.

Jag önskar er en fin onsdag.

Kram 🍂

Gillar

Kommentarer

MrsBuchet
MrsBuchet,

Skönt att få sova, men jobbigt att du vaknar upp av att du har ont! Tycker det är väldigt stort av dig att inte hata som många gör, men det leder oftast bara till stress. Jag hoppas att du får en fin helg 💕

nouw.com/mrsbuchet
MinResaTumörMittLiv
MinResaTumörMittLiv,

Tack snälla för dina ord, önskar dig med en fin dag och helg 💗

nouw.com/minresatumörmittliv
lottashullerombuller
lottashullerombuller,

Tänk om folk som sitter bakom ratten kan se att det inte bara är dom på vägen 😖

En fin dag hoppas jag du ska få ❤️

nouw.com/lottashullerombuller
MinResaTumörMittLiv
MinResaTumörMittLiv,

Ja tyvärr är det många som inte gör det. Tack önskar dig detsamma ❤️

nouw.com/minresatumörmittliv