Onsdag och bara lite förberedelser kvar

God förmiddag min fina bloggvärld.

Hoppas ni sovit bra inatt och känner er redo för en ny dag. Jag har inte alls fått sova speciellt bra inatt det blev bara fyra och en halv timme så typiskt då man vill känna sig utvilad inför imorgon.

Nu är det verkligen inte långt kvar till julaftonen och idag så ska vi göra en janssons frestelse och en saffranssockerkaka.

Annars så ska vi bara vara och vila upp oss inför den kommande julhelgen. Min bror skulle ha svängt förbi här så vi kunde överlämna Novas julklappar då hon är hos sin mamma på julaftonen och överlämningen skulle då ske utomhus men då min mamma är sjuk så blev det uppskjutet.

Men oj vad jag längtar efter att få ge henne en stor kram. Vi brukar alltid ge varandra det när vi säger hej då och oj så länge seda vi kunde göra det nu blir det bara luftkramar istället.

Dom julklappar som vi ska ge bort är inslagna och ska bara läggas i en påse och överräckas till mina föräldrar dock på avstånd även där då min mamma ligger sjuk i halsont och hosta.

Jag kan nästan känna att det känns lite väl lugnt idag nästan så man tror att man har glömt något men den oturen tror jag inte att jag har tack och lov.

Jag hade önskat att ha lite kavring gjord innan jul men min ork tog slut och då måste jag lyssna på det men det var ju som maken sa att vi kan ju även göra några en dag i mellandagarna om orken är bättre.

Jag har ju dock lite svårt för det där att kunna låta bli när jag har räknat med att göra dom men det kanske också är en bra lärdom och övning att lyda just nu. Just nu vill jag inte äventyra mitt mående något då jag vill må så bra jag kan i julhelgen.

Hur är det hos er har ni mycket kvar som ska fixas idag?

Nej nu så ska jag ta tag i det som behöver fixad och sen så önskar jag er en fin dag. Var rädda om er.

⭐️ Stor Kram ⭐️

Gillar

Kommentarer

Evaeliasson
Evaeliasson,

Här är det mesta fixat och det känns skönt då jag jobbar. Hoppas du har en mysig dag ❤️

nouw.com/evaeliasson