Nu tar jag kväll

God kväll, även om det nu har varit kväll en stund men för mig så började den nu.

Jag kan inte rå för det men känslan av att sensommar är här tränger sig på mig mer och mer hos mig och jag har en liten blandad känsla över det.

Man ser redan nu att naturens färger ändrats lite och grönskan blir lite annan i färgen. Gräshopporna spelar och kvällarna och mörkret har kommit fort.

I skrivandes stund så är det mörkt både ute och inne, det blir mörkt fort nu. Men så tänker jag att sommaren har ändå varit helt okay ingen högsommar värme som mina muskler skulle må bra av men ändå lagom temperatur för något som befinner sig i övergångsåldern.

Jag ser fram emot mycket sen när hösten kommer så som alla fina färger som blir i naturen, dom där långa härliga promenaderna i den friska höstluften.

Jag ser fram emot att få lite mer tid över för när man har hus så är det också mycket som tar tid på sommaren och som måste göras.

Jag älskar dom där långa härliga höstkvällarna med tända ljus, lite skön musik och samtalen med maken.

Jag tar den månaden som bjuds och gör den till något bra alla månader har ju sin charm.

Idag så kom min mamma förbi och bjöd på blåbärspaj med vanlijglass det smakade jätte gott.

Även min farmor tittade görbi och fick en fika och hon hade också med sig några kantareller till oss så vi skulle få smaka så imorgon blir det en kantarell smörgås gud så gott.

Jag brukar smörsteka den med lite rödlök, salt och peppar det är jätte gott.

Nu så har jag krupit upp i soffan med favorit filten över benen och det är dags att ta kväll kanske så blir det ett avsnitt av en sjukhusserie som vi följer .

Jag säger god natt och hoppas att ni får sova gott inatt.

Kram

Gillar

Kommentarer

Densaknadefamiljen
Densaknadefamiljen,
MinResaTumörMittLiv
MinResaTumörMittLiv,
Passionbagareokock
Passionbagareokock,
Låter så mysigt vännen. Och hur gott lät inte det, att bli bjuden på blåbärspaj & glass och dessutom få lite av skogens guld hemlevererad 🥰🙏 två av dom bästa världar enligt mig. Hösten har alltid varit en favorit årstid men jag älskar alla årstider, alla har dom ju sin charm. Men Hösten har något speciellt som tilltalar mig, alla skiftande färger, ljungen, bär och svamp i all oändlighet. Men framförallt allt så är luften är så frisk och fräsch så morgon & kvälls promenaderna blir en ren och skär njutning 🙏 jag hoppas din kväll blir fin och framförallt Att du får många många sköna timmar sömn inatt ❤ varm kram till fina dig 🥰
nouw.com/passionbagareokock
MinResaTumörMittLiv
MinResaTumörMittLiv,
Så bra beskrivet precis så känner jag med. Kram fina och hoppas att du med får sova ❤️
nouw.com/minresatumörmittliv
Ingajohansson
Ingajohansson,
MinResaTumörMittLiv
MinResaTumörMittLiv,
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Augustis mörka kvällar blir fantastiska om dom är ljumna. Jag har köpt lite kantareller som ska smörstekas till dagens lunch en omelett.
nouw.com/stenhagenbettan