Naturen bjuder på ett vackert färgspel.

Det är otroligt vackert just nu i naturen färgerna är magiska och blomningen är på många ställen i full gång.

Jag bara njuter av allt det fina som jag bjuds på just nu i naturen. Idag är det den sista varma dagen på ett tag innan det skall bli lite kallare och ostadigare väder .

Inatt så har jag sovit dåligt och vaknat upp flera gånger det är som att min kropp inte riktigt kommer till ro så jag sitter här just nu gäspandes och undrar vad jag skall göra av dagen och hur långt min ork kommer att räcka.

En sak vet jag när det blir svalare väder så skall jag försöka att baka lite bullar och lägga i frysen till kommande utflykter.

Jag har nu börjat min nedräkning inför mitt Stockholms besök och känner en liten oro inombords komma så att inte den långa resan dit kommer att vara i onödan men någonstans så tror jag att det kommer att gå bra och att jag kommer att få rätt hjälp.

Jag vill inte heller gå runt och lägga massor av energi som jag egentligen inte ens har på att vara orolig och fördelen som jag har är ju ändå att jag känner läkaren som jag skall få väl.

Senaste dagarna så har jag fotat lite i naturen och jag älskar det. Det är något visst att få till det där perfekta fotot eller perfekt och perfekt åtminstone i mina ögon jag är ju inte direkt någon proffs fotograf.

Men jag tycker om att fånga dom fina ögonblicken som kommer och föreviga dom.

Nu så skall jag nog ta mig ut i det fina vädret för att framåt kvällen så skulle det kunna komma någon regnskur, men det behövs ju det också för det är så torrt nu i naturen.

Det enda som jag skulle vilja ha nu är lite mer kraft och energi för den är noll. Även om jag skulle sova en hel natt, vilket inte händer så ofta så skulle jag ändå inte vakna utvilad utan vara trött och det är inte alls roligt, men baksidan av att leva med kroniska sjukdomar.

Jag skulle vilja göra så mycket och inom mig så finns det massor av vilja men orken räcker inte till alls. Så frustrerande. Ibland vore det bättre att inte lusten fanns där för att göra saker för då skulle det inte göra lika ont inom mig.

Samtidigt så är det ju just min starka vilja som blir min drivkraft och ger mig min kämpar glöd. Så det är bara att fortsätta att kämpa framåt och inte ge upp.

Ni får ha en fantastik onsdag 💕

Gillar