När tiden går fortare än man verkligen vill

Helgen kom och gick förbi alldeles för fort...

Jag hade hoppats på lite bättre väder än vad det blev men just nu är det ju lite som en klassisk svensk sommar... jag syftar på regn skurar och åter regn skurar ☔️

Jag hade med hoppats på lite återhämtning i helgen men hann inte så mycket av den varan. Men det är så svårt att bara ta det lugnt en dag när det är så mycket som pågår inom mig.

Samt att jag har åter igen känslan av att jag vill hinna få så mycket sommar som jag bara kan innan min operation.

Jag vet att jag aldrig kommer att vara i närheten av att hinna allt som jag skulle ha velat gjort men jag vill ändå ha vissa minnen av denna sommaren när jag sen skall komma tillbaka efter operationen.

Jag tänker att det kanske gör situationen lite mer uthärdligt när jag sen kommer att ha perioden av svår smärta. Att ha lite att tänka tillbaka på.

Jag har återigen precis som förra söndagen den där gnagande känslan inför kommande vecka blir det denna vecka kallelsen kommer om operation.Jag har en känsla av att både vilja ha kallelsen för att få allt gjort men också en känsla av att inte vilja ha den.

När jag mådde som sämst första veckan efter mitt besked så var det som om hela min kropp skrek efter att bara få krypa ur skinnet och bara rymma från allt.

Detta trots att jag visste att det fanns verkligen inget jag kan göra för att rymma från detta. Jag var fast jag var tvungen att hitta styrka för att ta mig igenom detta.

Det var som om hela min kropp var som i ett slags flykt beteende. Märkligt och något jag aldrig upplevt innan.

Men oj vad mycket jag senaste tiden har fått uppleva inom mig som är nytt en orkan av omtumlande känslor.

Men jag försöker vända det till att jag kommer säkert att få något positivt ut av allt det här jobbiga med så småningom.

Jag kommer garanterat att ha kommit mig själv ännu närmre och lärt känna mig själv på ännu ett plan.

Men det är väll lite av vad livet består av mängder av prövningar som både kan leda oss bakåt men även ta oss framåt. Som formar oss och gör oss starkare och återigen en erfarenhet rikare och klokare.

Jag har genomgått en hel del prövningar i livet men jag har alltid jobbat för att ta mig igenom dom, sett det positiva ur alla händelser och sen omvandlat det till en inre styrka som tagit mig vidare.

Det är inte alltid lätt att efterleva men jag tycker ändå att jag har lyckats bra. Och tror att jag också har blivit lyckligare så.


Carpe diem 💞

Gillar