När man trots allt orkade ta sig iväg på en ljuspromenad.

Igår tog vi oss iväg några mil hemifrån till Norrköping och till ljuspromenaden som dom har nu sista veckan där.

Maken och jag hade pratat en längre tid om att han ville komma iväg och se detta. Dock har inte jag haft den orken riktigt som jag hade önskat mig.

Men sen så tog våran microvågsugn sin sista suck igår och då blev det lite av ett måste att åka iväg för att kunna införskaffa en ny. Jag är ändå beroende av micron för att bara kunna värma min ” bästa vän ” vetekudden till mina ömmande och värkande muskler.

Efter att vi hittat den micro vi skulle ha så begav vi oss ner mot stan för den ljus promenad som Norrköpings kommun ordnar.

Det var en mysig promenad och sevärd. Jag bjuder på lite bilder av den. Man gick som en slinga som visade vägen iform av röda upphängda lyktor.

Jag har många gånger under åren haft funderingar ibland på att flytta mot Norrköping och jag har alltid haft känslan av att jag skulle trivas där.

Det var en litet gråkall kväll ute men i och med att vi gick en ganska lång promenad så höll jag ändå värmen ganska skapligt.

Att få dela denna promenad med min underbara maken 💗 betyder allt Och jag är glad att jag öndå orkade fast jag idag har en förlamande trötthet som greppat tag om mig så nu blir det lite vila igen.

Det finns så mycket mysiga vägar att ta i promenaderna kring Norrköping och det är nära till vattnet. Och det ha blivit som ett litet smultronställe för maken och mig och det är där jag ibland hämtar lite ny kraft.

​Nu ska jag bara njuta av sista veckan och helgen innan alla julhelger för denna gång är över.

Jag tycker att helgerna gått alldeles för fort som vanligt men vi har ändå gjort precis det vi skulle göra dvs. vilat. 

Vi började även några år efter alla andra 😉 titta på Game of Thrones denna jul så vi har hunnit betat av några säsonger.

Och än så länge är den klart sevärd.

Men snart så är vardagen här igen och om några månader kommer våren och vi går ju ändå nu mot ljusare tider och det ser jag fram emot. Men än så länge så njuter vi ett tag till av julen för än är det inte dags att städa bort den men snart så.

Ha en fin dag alla 💕


Gillar