När man redan börjar att känna sig rastlös.

Jag bor just nu i soffan på dagarna och igår höll jag på att smälta bort. Sov mycket och hade feber yra och det visade sig sen bortåt eftermiddagen att febern hade stigit till hela 39 grader. Och jag hade sådan muskelvärk i kroppen så jag visste inte vart jag skulle ta vägen.

Läste sen i kvällstidningen att Per Gessle hade fått ställt in spelningar pga influensa och då slog det mig att det är förmodligen exakt det jag har fått med för symtomen stämmer väl överens med det.

Man är ju mest van vid att influensa kommer på vintern men egentligen kan du ju få det året runt.

Så nu har jag provat på detta med influensa i högsommar värme och jag lovar det är hemskt jag fick dock låna hem en fläkt igår och den hjälper faktiskt. Så just nu är fläkten min bästa vän.

Men jag har ju lite svårt med det där att bara ligga still så jag känner mig redan rastlös men samtidigt så orkar jag ingenting så det är bara att gilla läget.

Idag kom det upp ett gulligt minne på facebook på min brorsdotter det är för fem år sedan och vi skulle då åka på en ” hemlig ” resa. Och när vi väl hade tagit ut henne till oss så får hon reda på vart det är vi ska. Vi skulle åka till parken zoo och se Sean Banan hon blir så glad så hon slänger sig på golvet med ett stort leende och säger ” jag orkar inte ”

Då vet man att man har lyckats med överraskningen.

Jag har nu på förmiddagen lite halvliggandes i soffan donat med att sätta in lite foton som jag beställt i ett album, jag är nog lite gammal modig där för jag tycker fortfarande att det är det bästa sättet att titta på foton.

Det blir mer personligt men jag väntar dock alltid för länge med att beställa fotona så det blir alltid så många att sätta in på en gång men då har man ju något att göra en stund. Jag köper ett sådant där album som har ett skrivfält bredvid varje bild så man kan skriva någon rad som ett minne till fotot.

Sen hade jag ju en massa foton från julen 2018 så nu kom ju faktiskt min jul längtan igång lite. Det är något visst med julen.

Efter en snabb räkning så inser jag att det endast är ca 4 månader till första advent vilken är en favorit tid för mig och det är bara fem månader kvar till jul och då vet man ju hur fort dagarna går.

Men först nu så vill jag bli frisk och njuta lite av dom sista sommardagarna för i år.

Känner nu att febern åter igen börjar att stiga så det får bli lite febernedsättande medicin och sen vila.

Hoppas att ni njuter av sommaren och jag önskar er en fortsatt fin helg.

Kram / K

Gillar

Kommentarer

Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Åhi det är inte kul, jag hoppas att du kommer att må bättre snart.
nouw.com/enitalienareisverige
MinResaTumörMittLiv
MinResaTumörMittLiv,
Det får vi hoppas. Kram ❤️
nouw.com/minresatumörmittliv
Ditten_datten
Ditten_datten,
Krya på dig...vi myser några extra timmar med äldsta barnbarnet 💞
nouw.com/ditten_datten
MinResaTumörMittLiv
MinResaTumörMittLiv,
Tack ❤️ Det gör ni rätt i. Kram
nouw.com/minresatumörmittliv
Ingajohansson
Ingajohansson,
Krya på dej 💕
nouw.com/ingajohansson
MinResaTumörMittLiv
MinResaTumörMittLiv,
Rosemarie
Rosemarie,
Sänder en bamsestor kryapådigkram ❤️
nouw.com/rosemarie
MinResaTumörMittLiv
MinResaTumörMittLiv,