När man känner att kroppen börjar att lyda lite igen.

Är så glad att jag äntligen kan känna att vissa dagar är en aning bättre. Utmattningen jag har i kroppen finns där men ibland får jag en liten försmak av vart målet skall vara och var jag så småningom skall hamna igen.

Att ha en kroppslig utmattning är himla jobbigt ibland lägger både huvud och kroppen av helt. Men ibland så är hjärnan med dig men inte kroppen. Ibland vill jag bara ut och gå en lång promenad viljan finns i huvudet men kroppen är matt och mina ben som gele.

Vissa oftast dom flesta dagar är tunga men sen kommer vissa dagar ibland som är lite bättre det är som en ständig berg och dal bana med orken enkelt förklarat.

Det är inte speciellt konstigt att jag fått en utmattning av allt jag varit med om. Men jag måste dock öva mig på att ta hand om den på bästa sätt. Och där sätts mitt tålamod på prov rejält.

Terapin och bearbetningen går bra vissa saker är jobbiga att gå igenom men ändå skönt att kunna lätta sitt hjärta. Det är så mycket man går och bär på både i känslor men även i upplevelser så det är skönt att få gå igenom allt.

För övrigt så längtar jag sjukt mycket efter lite vår sol och dess värmande sol strålar.

Men istället fick vi ett snö kaos igår och det var inte lite snö som kom det fullkompligt vräkte ner och på en kort tid steg snövallarna rejält så nu blev det riktig vinter igen med tanke på all snö vi fick.

Det är ju ljust och fint men jag har inte riktigt samma känsla för snön nu som tidigare. Men jag tänker som så att för varje dag som går så är det en dag mindre av vintern och en dag närmre våren för till slut så slår ju vädret om.

Här om dagen så hamnade maken och jag en sväng på ikea.

Det är alltid lika kul att gå i möbel och inrednings butiker. Man kan drömma sig bort , titta och planera.

Även om man inte skall köpa något speciellt så kan man ju alltid fantisera om en ny soffa, ett nytt kök....eller en ny inrednings detalj.

Jag gillar det.

Nu är helgen här och jag skall bara vila och ta hand om mig och sen ikväll så blir det Mellon förra helgen hoppade vi den och såg istället premiären av Beck.

Påsken närmar sig med jag  får väll se om det blir att man skall pulsa runt i djup snö för att hämta in några kvistar att pynta med eller om det har hunnit blivit lite vår tills dess.

Vi har inget speciellt inplanerat utan får se lite närmre vad vi ska göra.

Att ta det lugnt skall jag ivarjefall göra. 

För sen i April så har jag en hel del sjukvårdsbesök och så kommer jag även ha min kontroll röntgen. Och det ligger ju en viss oros känsla  över den men så kommer jag nog alltid att känna.

Men nu så skall jag bara ta en skön lördag och jag hoppas att ni har detsamma.

Stor Kram 💕

Gillar