När man får göra det allra bästa att läsa inredningstidningar.

Här sitter jag och förkylningen går sakta i snigelfart åt rätt håll men jag är långt ifrån bra än....

Jag har nu snart tillbringat en vecka nerbäddad iklädd endst nattlinne och morgonrock så när jag blir piggare och orkar hoppa i kläder igen så kommer det att bli riktigt lyxigt 😀

Det har ju blivit mycket tv-tittande nu och jag har både sett filmer och serier vissa kommer man ihåg mer än andra det kanske talar för att allt man ser inte är så bra. Jag hoppar mellan cmore och netflix just nu.

Men idag så blev det lite drömmande om härliga lantliga hem och inredning något som ligger mig varmt om hjärtat. Jag tycker om att inreda så maken och jag skall trivas och att hemmet blir ombonat och mysigt.

Jag tror det var redan i tonåren som jag började tycka att det var kul med gardiner och matchande påslakarn, överkast och kuddar. Någonting föddes nog lite i mig där och då.

Sen så har väll det intresset vuxit sig starkare och starkare hos mig.

Jag köper inte allt nytt utan väldigt mycket fyndar jag på köp och sälj sidor och jag älskar verkligen märket miljögården. Men det finns också andra märken som har mycket fint.

Jag tycker om den lite äldre gammaldags stilen den lite slitna men ändå charmiga. Men det är också kul att blanda stilar. Jag tror att när man blandar både lite nytt med den äldre stilen så blir den kombinationen mycket bra.

Något som jag också älskar är att tända ljus när det skymmer ute det blir så himla mysigt.

Förr så kunde jag tända hur mycket ljus som helst men nu efter min operationen så tål inte lungorna det längre. Jag har blivit mycket känsligare. Så jag har löst det med att ha endel ljus som går på batterie idag så finns det jätte fina naturtrogna blockljus, antikljus och värme ljus att hitta. Till och med lågan flämtar så skenet blir riktigt fint.


I köket så har jag verkligen satsat på lantligt jag har hållit mig till den stilen som passar köket utmärkt och huset.

Det är ju ändå här man tillbringar massor av tid med att baka och laga mat så där vill man ha det mysigt. Det är här man sitter sena kvällar i ljusets sken och intar god mat med sin kära.

En av mina favorit tidningar är nog ändå tidningen Lantliv där kan man få mycket inspiration och den bjuder på riktigt fina inrednings reportage som man får inspiration ifrån men det finns också andra bra tidningar.

Det är mysigt att krypa upp i soffan med en varm kopp te på vintern med en bra inrednings tidning. Men tänk ändå på våren och sommaren jag har ett litet träd på tomten där jag gärna ställer solstolen och sen njuter av mina tidningar till fågelkvitter och det är ändå lite speciellt oj vad jag längtar dit nu.

Men snart så.....

Just nu så skall jag återgå till att fortsätta att kurera mig och hoppas att det snart går över. Det bakslag i vädret som vi fått just nu med kallare väder och regn och snö som avlöser varandra gör det ändå lite lättare att hålla sig nerbäddad inne för man längtar inte ut i detta väder.

Ni får ha en fortsatt fin måndags kvöll 💞


Gillar