När livet känns sådär

Livet är inte på topp nu

Just nu så tar jag en dag i taget då det har varit alldeles för mycket omkring mig nu en längre tid och min hjärna hänger inte riktigt med just nu.

Kroppen skriker och signalerar VARNING och jag måste nu lyssna och dra i handbromsen.

Jag känner mig ännu lite förkyld och jag har ännu lite ont i halsen. Men utöver det så är det väll ytligare en utmattning som flåsar mig i nacken.

Och jag avskyr verkligen när den jag har kär omkring mig mår dåligt. Man vill finnas och hjälpa till så mycket man bara kan men sen är jag ju sjuk själv och orkar inte alltid ställa upp så mycket som jag hade önskat och även jag har ju en gräns där allt säger ifrån.

Men tack och lov så har ett telefonsamtal idag lugnat oss lite och det känns nu pytte lite bättre. Imorgon har maken besök till läkaren och jag skulle egentligeb ha varit med.

Men pga rådande situation nu och med en corona som bara ökar och jag som har känningar i halsen så har vi beslutat att bara han ska åka. Och sen hoppas vi på att besöket kommer att gå bra och att vi sen kan ta helg.

Vi har våra olika saker både maken och jag och vi stöttar och finns för varandra så mycket vi bara kan och jag är så glad för vår kärlek, den gör att man orkar i slutänden ta sig igenom det mesta.

Tillsammans är vi starka .

Jag läste idag i tidningen att det just nu är tre regioner där man har gjort strängare restriktioner och jag såg att östergötland är ett av dom ställena och där var jag i söndags känns sådär. Men dit vi var och köpte vinterdäckena så höll vi avstånd.

Jag känner att vi har tagit ett klokt beslut om att ställa in julhandeln helt i år och all form av besök i affärer som absolut inte är nödvändiga och maten köper vi än via online shopping och det mesta som går och som vi behöver tar vi via internethandeln.

Julen har vi inte överhuvudtaget funderat på än men som corona läget ser ut så blir det kanske en annorlunda jul. Men man får göra det bästa av det.

Nu så ska jag mysa ett tag i soffan under min varma filt med en varm kopp te. Kanske så blir det att se den svenska serien Top dog då vi inte såg avsnittet som var igår.

Jag känner att det bränner av trötthet bakom ögonen men jag vill ändå njuta en liten stund av kvällen innan det är dags att krypa ner i sängen.

Jag hoppas att eran torsdag har varit fin och att ni njuter av kvällen, för det ska jag göra.

Var rädda om er och sov gott när det är dags, all kärlek till er.

Kram

❤️❤️❤️

Gillar

Kommentarer

Sandrasjoberg
Sandrasjoberg,

Ohh hoppas du blir bättre snart 🌸🌸

nouw.com/sandrasjoberg
MinResaTumörMittLiv
MinResaTumörMittLiv,

Tack snälla det hoppas jag med 💗

nouw.com/minresatumörmittliv
Evaeliasson
Evaeliasson,

All kärlek och styrka till er ❤️❤️❤️

nouw.com/evaeliasson
MinResaTumörMittLiv
MinResaTumörMittLiv,
Cajaba
Cajaba,

Bäst att lyssna på kroppen, hur trist det än är. Känner så igen mig att man vill finnas till och trösta. Och så orkar man knappt med sig själv. Kram 🧡

nouw.com/cajaba
MinResaTumörMittLiv
MinResaTumörMittLiv,

Tråkigt att du har likadant men en viss tröst för mig att du förstår. Kram fina 💗

nouw.com/minresatumörmittliv
Ingajohansson
Ingajohansson,
MinResaTumörMittLiv
MinResaTumörMittLiv,
MariasVardag
MariasVardag,
Krya på dej ♥️
nouw.com/mariasvardag
MinResaTumörMittLiv
MinResaTumörMittLiv,
StenhagenBettan
StenhagenBettan,

Det måste vara frustrerande när kroppen inte orkar med det huvudet och hjärtat vill. Det är bara att lyssna på kroppen innan man brakar ihop fullständigt.

nouw.com/stenhagenbettan
MinResaTumörMittLiv
MinResaTumörMittLiv,

Ja det är tyvärr det men nu är det bara att lyssna på den. Kram ❤️

nouw.com/minresatumörmittliv
Passionbagareokock
Passionbagareokock,

Stor varm kram till dig 🥰❤

nouw.com/passionbagareokock
MinResaTumörMittLiv
MinResaTumörMittLiv,