När livet har tagit den där välförtjänta pausen

Tisdag, en dag där inte så mycket är inplanerat mer än att en online handling ska hämtas på ica.

Det kom faktiskt lite regn här igår men långt ifrån vad som hade behövt komma för det är jätte torrt ute och vår gräsmatta har tyvärr blivit helt brunbränd.

Och nu så väntas ju några dagar av en riktig värmebölja, när det blir så där varmt som det ska bli nu så mår inte jag så bra av värmen så jag ser inte jätte mycket fram emot det.

Men det är ju ändå inte så länge innan temperaturen sjunker igen och det är tur det.

Jag har funderat på att införskaffa mig en golvfläkt och kanske så borde jag göra det. Men snart så blir det väll som det brukar och allt är slutsålt.

Jag vet inte jag har kommit in i ett sådant lugnt tempo nu.

Både tv och nyheter är lagda åt sidan och jag är verkligen i nuet och tar dagen precis som den kommer och det känns så otroligt skönt.

Det är som att jag har stängt av omvärlden lite och bara är i min lilla sommarbubbla och då har även min kropp gått ner i varv. Det märks på vilo pulsen då den har blivit lägre och det är ju ett gott tecken.

Jag tror jag behövde denna paus, inte planera något långt i förväg utan bara få vara i nuet och ta minut för minut så härligt.

Igår så grillade vi lite kyckling och till det blev det färskpotatis och grönsaker jag hade tur för jag hann precis få maten klar innan regnet kom.

Idag ver jag inte än vad det blir för mat men jag ska väll klura ut något.

Jag önskar er en fantastiskt fin tisdag och var rädda om er.

Kram Kristina

Gillar